Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Να προσέξεις τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες κυρίως σε ό,τι έχει σχέση με οφειλές προς το δημόσιο. Πρόσεξε μην τσακωθείς στον εργασιακό σου χώρο γιατί αν συμβεί θα χάσεις την υπεροχή σου απέναντι στους άλλους. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε τα λόγια σου στο έτερον σου ήμισυ γιατί θα το πληγώσεις ανεπανόρθωτα. Αν είσαι ελεύθερος σήμερα δεν έχεις τύχη. Απλώς φλέρταρε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Να παραμείνεις ψύχραιμος καθώς μια ζημιά στη δουλειά απειλεί να τινάξει τον προϋπολογισμό σου στον αέρα. Μείωσε τις σπατάλες γιατί θα μείνεις με άδειο πορτοφόλι. Πρόσεξε μην δανειστείς χρήματα γιατί θα χαλάσεις μια φιλία. Αν είσαι δεσμευμένος μην προκαλέσεις καυγά με το ταίρι σου γιατί η ρήξη θα είναι οριστική. Αν είσαι αδέσμευτος μην μπλέξεις πάλι σε αμφίβολες καταστάσεις. Θα πληγωθείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα υπολόγιζες σήερα στην δουλειά καθώς κάποια άγχη σου θα σε οδηγήσουν σε λάθη που δεν θα μπορέσεις να διορθώσεις. Άκουσε τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος δεν σου φταίει το ταίρι σου για να ξεσπάς τα νεύρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία τραβάει την προσοχή σου αλλά μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα. Προχώρα και βλέπεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τι μουρμούρα έχουν να φάνε οι συνεργάτες σου δεν λέγεται! Κι αυτό γιατί εσύ δεν προσέχεις στη δουλειά και κάνεις λάθη τα οποία αδειάζουν το ταμείο σου. Προσηλώσου στη δουλειά και άσε την κακή κριτική. Δεν φταίνε οι άλλοι. Αν είσαι δεσμευμένος μην έχεις αντιδραστική συμπεριφορά. Αν είσαι αδέσμευτος ξέρεις ότι οι επιπόλαιες σχέσεις δεν σου ταιριάζουν, οπότε κινήσου αλλιώς.

 

ΛΕΩΝ

Ξανακάνε προγραμματισμό αν δεν θέλεις να μείνεις με άδειο πορτοφόλι. Θα σε προβληματίσουν κάποια ξαφνικά έξοδα στο σπίτι ενώ και στη δουλειά θα υπάρξει μια ανατροπή σχεδίων. Να παραμείνεις ψύχραιμος. Αν είσαι δεσμευμένος μην γυρνάς σε παρελθοντικά προβλήματα που έχουν λυθεί. Αν είσαι αδέσμευτος πες όχι σε έναν παλιό έρωτα που έρχεται κι απειλεί να σε… κάψει. Μην γίνεις… παρανάλωμα. Δεν αξίζει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόσεξε γιατί με τα νεύρα που θα έχεις μπορεί να τσακωθείς με έναν καλό σου συνεργάτη και δεν σε συμφέρει. Η δουλειά σου πάει καλά αλλά πρόσεξε να μην προκαλέσεις ρήξεις σε συνεργασίες χρόνων. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα να προκαλείς με τα λόγια σου το ταίρι σου. Δείξε τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες μέσα από το Διαδίκτυο. Προχώρα προσεκτικά.

 

ΖΥΓΟΣ

Τον τελευταίο καιρό προσπαθείς πολύ στη δουλειά σου αλλά κάνεις λάθη από βιασύνη ή αφηρημάδα. Φρόντισε να προσηλωθείς σε αυτό που κάνεις γιατί δεν έχεις άλλα περιθώρια στα οικονομικά σου. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά μιάς νέας οικονομικής πρότασης. Αν είσαι δεσμευμένος θέλεις να απομονωθείς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην πιστεύεις μεγάλα λόγια γιατί θα πληγωθείς. Ζήτα πράξεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον οικονομικό τομέα δεν θα αποφύγεις μια ζημιά. Παρέμεινε ψύχραιμος ώστε να μπορέσεις να…μαζέψεις τα κομμάτια σου και να δεις τι θα κάνεις. Στηρίξου στη βοήθεια παλιών συνεργατών σου. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε τους καυγάδες γιατί θα φέρουν οριστική ρήξη. Αν είσαι ελεύθερος μην προσεγγίσεις πρόσωπο που γνώρισες γιατί θα απογοητευθείς. Εκτός αν το δεις σαν παιχνίδι και θελήσεις να το ρισκάρεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προτίμησε φιλίες που τις έχεις τσεκάρει, όπως επίσης και συνεργάτες που σε έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο στο παρελθόν. Οικονομικά θα μετανιώσεις σήμερα για παλιά λάθη που δεν σε αφήνουν να… ανασάνεις. Άρχισε να κάνεις διακανονισμούς και ψάξε για νέες πηγές εσόδων. Αν είσαι δεσμευμένος μην παρασύρεσαι σε κρυφές σχέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος παλιός έρωτας σου χτυπάει την πόρτα. Μην ανοίξεις. Δώσαμε, δώσαμε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι οργανωτικός και θα τα καταφέρεις καθώς μια ανατροπή σ’ ένα επαγγελματικό σχέδιο σου θα σου χαλάσει τη διάθεση. Μια συνεργασία έρχεται την κατάλληλη στιγμή και σου φεύγει μεγάλο άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε γιατί μια φράση μπορεί να … πυροδοτήσει έκρηξη. Το ταίρι σου δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος μια φιλία χωρίς να το καταλάβεις γίνεται έρωτας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά θα έχεις ξαφνικά οικονομικά προβλήματα που πρέπει να τακτοποιήσεις. Μην αφήνεις υποθέσεις να χρονίζουν γιατί δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε νέα σχέδια που είναι απαραίτητα για να ανανεώσεις τον κύκλο εργασιών σου. Αν είσαι δεσμευμένος αισθάνεσαι πως το ταίρι σου σε καταλαβαίνει. Αν είσαι αδέσμευτος πιθανόν να παρασυρθείς σε κάτι εφήμερο. Αν το θέλεις πολύ ζήσε το για όσο πάει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να προσέξεις γιατί θα πάρεις αψήφιστα ένα μήνυμα ή μια είδηση στη δουλειά σου και δεν πρέπει. Οι συνεργάτες σου σε προειδοποιούν ότι τα οικονομικά θέλουν τόνωση αλλά εσύ… σφυρίζεις αμέριμνος. Οργάνωσε καλά το επόμενο επαγγελματικό σχέδιο σου. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά αν δεν αρχίσεις τις ζήλιες ενώ αν είσαι ελεύθερος φλερτάρεις χωρίς αποτέλεσμα. Μην δείχνεις απελπισμένος που είσαι μόνος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου