Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22 Μαρτίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις για ένα επαγγελματικό  θέμα και να μην δεις επιπόλαια κάποια πράγματα που σου τάζουν. Συμβουλέψου έναν έμπιστο συνεργάτη σου και κάντε κοινό «μέτωπο» διεκδίκησης και για άλλους «συμμάχους» σας. Αν είσαι δεσμευμένος άκουσε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά  αποδεικνύεται «άνθρακας ο θησαυρός».

 

ΤΑΥΡΟΣ

Απέφυγε να υπογράψεις συμβόλαια και μην πιστέψεις κάποια κουτσομπολιά που θα φτάσουν στα αυτιά σου. Κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την άνοδο και τη δημοφιλία σου γι’ αυτό προσπαθούν να σου βάλουν… τρικλοποδιά. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα να θέλεις να επικρατήσεις στη σχέση σου γιατί κουράζεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στη δουλειά σήμερα οι συνεργάτες σου δεν κατανοούν τις αγωνίες σου και ταράζουν τα νεύρα σου. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και μην τσακωθείς γιατί δεν θα είναι προς όφελος σου. Παρέμεινε στο παρασκήνιο και παρακολούθησε κινήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην κρίνεις αδίκως το ταίρι σου γιατί θα πληγωθεί ενώ αν είσαι αδέσμευτος  μην επενδύσεις συναισθηματικά σε νέα γνωριμία. Προχώρησε αργά και βλέπεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άρχισε να βάζεις σε τάξη οικονομικές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν γιατί έχουν μαζευτεί πολλά που θέλουν άμεση τακτοποίηση.  Μην κατηγορείς τους άλλους  και παραδέξου τα λάθη σου. Έχεις συνεργάτες να σε βοηθήσουν αρκεί να μην γίνεσαι εκνευριστικός με τη συμπεριφορά σου.  Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Νιώθεις αγχωμένος με τη δουλειά.

 

ΛΕΩΝ

Οικονομικά να αποφύγεις νέο  ρίσκο και μην υπογράψεις συμβόλαιο γιατί υπάρχουν «παγίδες». Άκουσε παλιούς συνεργάτες σου που σε νοιάζονται. Δεν τα ξέρεις όλα. Μια νέα οικονομική συμφωνία σε προβληματίζει. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις πάθος με το ταίρι σου  και ανανεώνεις τη σχέση σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες. Κοίτα τις λεπτομέρειες και πράξε ανάλογα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόσεξε μην τσακωθείς στη δουλειά γιατί η διάθεση σου δεν είναι καλή. Ζητάς πολλά από τους συνεργάτες σου και δεν βλέπεις τις δικές τους ανάγκες ούτε ακούς τις προτάσεις τους.  Συνεργάσου γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να εξομαλύνεις μια ζημιά. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα τη γκρίνια. Αν είσαι ελεύθερος μην επιχειρήσεις επανασύνδεση. Το πρόσωπο αυτό έρχεται για να πάρει, όχι να δώσει.

 

ΖΥΓΟΣ

Μην μπλεχτείς σήμερα σε κουτσομπολιά και έριδες γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Θα καταλάβεις ότι κάποιος δεν παίζει τίμιο παιχνίδι στη δουλειά και θα πληγωθείς. Μην τσακωθείς και ασχολήσου μόνο με τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου αλλά εσύ κοιτάς… αριστερά και δεξιά. Αν είσαι αδέσμευτος, καλό είναι το φλερτ αλλά βάλε όρια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην στεναχωριέσαι με συνεργάτες που θέλουν ν’ απομακρυνθούν από εσένα. Προχώρα με τους υπόλοιπους που «πίνουν νερό στ’ όνομά σου» και άφησε τα …. βαρίδια να φύγουν από πάνω σου. Μόνο έτσι θα προχωρήσεις δυναμικά, μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος κλείνεσαι στο «καβούκι» σου και το ταίρι σου ανησυχεί. Αν είσαι αδέσμευτος θα υποσχεθείς πολλά σε άτομο που σε ενδιαφέρει και θα εκτεθείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπεραισιοδοξία σου πολλές φορές σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση. Ενθουσιάζεσαι και μετά καταλήγεις να … τρέχεις να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Μην ξοδεύεις άσκοπα την ενέργεια σου αριστερά και δεξιά. Προσηλώσου σε έναν επαγγελματικό στόχο και κυνήγησε τον. Θα πετύχεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην κάνεις σκηνές ζηλοτυπίες χωρίς λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος μην εμπιστεύεσαι «τυφλά» κάθε φλερτ. Δες το σαν παιχνίδι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις ξοδέψει αρκετά χρήματα – παρόλο που είσαι «σφιχτοχέρης»-  και βγήκες εκτός προϋπολογισμού. Κάνε καινούργιο οικονομικό προγραμματισμό και ψάξε νέες πηγές για ν’ αυξήσεις το εισόδημα σου. Το Διαδίκτυο είναι καλή λύση, αρκεί να είσαι προσεκτικός. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν επιδιώκεις τώρα να κάνεις κάτι καινούργιο. Έχεις ριχτεί στη δουλειά και δεν παίρνεις ανάσα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να αποφύγεις καυγάδες στη δουλειά και να περιορίσεις τα έξοδα σου. Θα σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση που δείχνει συμφέρουσα και είναι, αν φροντίσεις να βάλεις και τους δικούς σου όρους. Αν είσαι δεσμευμένος μην θεωρείς δεδομένο το ταίρι σου και φέρσου συντροφικά. Αν είσαι αδέσμευτος μην μπερδεύεις τη φιλία με τον έρωτα γιατί θα χάσεις και στα δύο. Προτίμησε τη φιλία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Εσύ ή θα λυπάσαι τον εαυτό σου και θα αγκιστρώνεσαι στους άλλους  ή θα τον υπερεκτιμάς και θα κάνεις λάθη. Προσπάθησε να βρεις τη μέση οδό και να δεις τα πράγματα καθαρά στη δουλειά σου αλλά και στη ζωή σου. Μόνο έτσι θα πας μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε σκηνές ζηλοτυπίας κι αν είσαι ελεύθερος μην παρασυρθείς από μια σχέση εξ’ αρχής καταδικασμένη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου