Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη σε χτυπάει αλύπητα και μια ανατροπή στα επαγγελματικά σου θα σε αναστατώσει. Πάνω στον πανικό σου μην υποκύψεις σε αποφάσεις άλλων. Μείνε ψύχραιμος και περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσεις. Μίλα με το ταίρι σου για κάτι που σε ενοχλεί. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σου φέρνει ένα νέο έρωτα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Συνέχισε τη δουλειά που ξέρεις να κάνεις καλά. Έχεις πολλή πίεση και τα νεύρα σου θα… χτυπήσουν κόκκινο. Ηρέμησε γιατί αλλιώς θα έχεις πρόβλημα. Ο οργανισμός σου δεν αντέχει τόσο πολύ άγχος. Όλα θα γίνουν με ψυχραιμία και υπομονή. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα σε τρελάνει η νέα Σελήνη και δεν θα ξέρεις πού να σταθείς. Έχεις ένα σοβαρό εχθρό μέσα στη δουλειά σου που σε υπονομεύει. Πρόσεχε, αλλά μην τσακωθείς μαζί του. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει ερωτική γνωριμία. Μην περιμένεις διάρκεια, αλλά φρόντισε να το ζήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Να προσέξεις γιατί η Νέα Σελήνη δεν αστειεύεται. Η βιασύνη στη δουλειά σου δεν θα είναι καλός σύμβουλος. Μια συμφωνία που σου φαίνεται καλή έχει «θολά» σημεία. Μη βιάζεσαι και ψάξε το καλύτερα. Δεν είναι καιρός για υπογραφές. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε γρήγορα το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει.

 

ΛΕΩΝ

Θέλεις να οργανώσεις το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου, αλλά τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο, κι αυτό δεν είναι καλό. Χρειάζεσαι δυνατούς συμμάχους, αντίθετα όμως κάνεις εχθρούς. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία σου. Να ζήσεις τον έρωτα και όπου βγει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη σαμποτάρει μια συνεργασία σου. Μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια γιατί θα σε πιάσει πανικός. Πρέπει να κάνεις μεθοδευμένες κινήσεις, οπότε ηρέμησε. Αν είσαι δεσμευμένος, μην τρώγεσαι για καβγά. Το ταίρι σου έχει φτάσει στα όριά του. Αν είσαι ελεύθερος, ρίξε τον πήχη των απαιτήσεών σου, αλλιώς θα μείνεις μόνος.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα περάσεις δύσκολα λόγω της Νέας Σελήνης. Θα διαπιστώσεις ότι κάποιος συνεργάτης σου κάνει νερά και σαμποτάρει μια νέα συμφωνία. Προχώρησε παρακάτω και συνέχισε την καλή δουλειά σου, χωρίς προστριβές. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κουκουλώνεις τα προβλήματα γιατί θα επανέλθουν. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις ένα «λιμάνι».

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνεις νέο προϋπολογισμό για να μην ξεφύγεις λόγω εξόδων. Μη σε πιάσει πανικός, γιατί μόνο με ψυχραιμία θα βρεις λύση. Προσπάθησε να εμπιστευθείς συνεργάτες που γνωρίζεις καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα συζητάς με το ταίρι σου ένα πρόβλημα, για να το λύσεις προτού φτάσει στα άκρα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό, αρκεί να είσαι ανοιχτός.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Σε «χτυπάει» για τα καλά η Νέα Σελήνη, οπότε δεν είναι καιρός να ανοίξεις νέα επαγγελματικά μέτωπα. Οι συνεργάτες και οι φίλοι σε στηρίζουν, οπότε συνέχισε την καλή δουλειά και η οικονομική βελτίωση θα έρθει. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται, αρκεί να διαλέξεις συνετά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί κάποιο σχέδιο θα στραβώσει. Η Νέα Σελήνη θα φέρει ανατροπές. Όμως, μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή το εφεδρικό σχέδιο που έχεις και να καλύψεις τη ζημιά. Μην αφήσεις τρίτους να σε επηρεάσουν στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αναβάλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέος έρωτας. Ζήσε τον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά γιατί, αν τις αφήσεις, θα γίνουν βουνό. Χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σου. Μην ξεσηκώνεσαι για επενδύσεις που δεν γνωρίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο. Μην επενδύσεις αμέσως σε μια νέα γνωριμία. Δες το σαν παιχνίδι και πέρασε όμορφα, όσο κρατήσει.

 

ΙΧΘΥΕΣ 

Δύσκολη η μέρα για σένα. Η Νέα Σελήνη έχει βαλθεί να σε τρελάνει. Χρειάζεσαι τόνωση στη δουλειά σου και νέες πηγές εσόδων, οπότε πρόσεξε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, χωρίς όμως να βάλεις σε κίνδυνο ένα ποσό που φυλάς για ώρα ανάγκης. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι δοτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε ενθουσιάζει.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΟΝΤime» στις 21/3/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00