Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που θα σου δοθούν στη δουλειά σου και να μη δημιουργήσεις εντάσεις. Ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά σου σε αγχώνουν, αλλά θα βρεις λύσεις αν παραμείνεις ψύχραιμος. Μη βγάζεις τις ανασφάλειές σου στο ταίρι σου, γιατί θα γίνει καβγάς. Aν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου επιστρέφει και αυτό σε ανεβάζει ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ένταση δεν σε αφήνει να δεις καθαρά πώς να διαχειριστείς επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν. Φρόντισε να εκτονώσεις την ένταση, γιατί μόνο έτσι θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για την επαγγελματική σου ανέλιξη. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τους καβγάδες. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον σε φλερτάρει και ενδίδεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην είσαι παρορμητικός και επιθετικός γιατί αφενός θα κάνεις κακό στη δημόσια εικόνα σου, αφετέρου θα χάσεις από κοντά σου πρόσωπα πολύτιμα στη δουλειά. Πρόσεξε τις κινήσεις σου. Θα έχεις την ευκαιρία να
λύσεις προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και να έρθεις κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και βγαίνει κάτι καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος με αποτέλεσμα η κρίση σου να είναι θολή. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, αλλιώς θα τσακωθείς με έναν καλό σου συνεργάτη. Έρχονται νέες, δυνατές συνεργασίες, οπότε ηρέμησε. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος σε βοηθάει να ξεχαστείς, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο έρχεται για να μείνει. Φρόντισε να μην το απογοητεύσεις.

ΛΕΩΝ

Να διαχειριστείς με ψυχραιμία ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμά σου. Μη δημιουργήσεις εντάσεις που θα απομακρύνουν πρόσωπα τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανέλιξή σου. Στη σχέση σου θα βγει η ρομαντική σου πλευρά και αυτό θα αρέσει. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει μετανιωμένο. Αν έχεις ακόμα αισθήματα γι’ αυτό, συγχώρησέ το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πιεσμένο πρόγραμμά σου δεν σου επιτρέπει να ακολουθήσεις τις μικροχαρές της ζωής και αυτό σε στεναχωρεί. Θα είσαι πολύ νευρικός, γι’ αυτό να προσέξεις αντιπαραθέσεις στη δουλειά. Θα σου γίνει μια καλή επαγγελματική πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις κόντρα με το ταίρι σου γιατί το παραμελείς. Αν είσαι αδέσμευτος, επιστρέφει μια παλιά γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Δες την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και μην αφήσεις να σε «ρίξουν» αρνητικές σκέψεις, γιατί τότε θα κάνεις λάθη που δεν θα διορθώνονται. Έχεις ήδη καταφέρει αρκετά, οπότε συνέχισε δυναμικά. Η τύχη είναι με το μέρος σου για να τακτοποιήσεις εκκρεμείς υποθέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ασφαλής, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σε εντυπωσιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αρχίσουν να σε ταλαιπωρούν ξανά οι ανασφάλειές σου και θα είσαι επικριτικός προς κάθε κατεύθυνση. Πρόσεξε γιατί μπορεί να τσακωθείς με συνεργάτες σου κι αυτό δεν είναι καλό, ειδικά τώρα που κάνεις νέα επαγγελματικά σχέδια. Αν είσαι δεσμευμένος, μια έκπληξη στο ταίρι σου αναζωπυρώνει το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία βρίσκεται πολύ κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να κοιτάξεις και τις ανάγκες των συνεργατών σου γιατί οι αντιδικίες δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Δείξε διαλλακτικότητα, αλλιώς θα παλεύεις μόνος και δεν σε συμφέρει, αφούέχεις μεγάλα επαγγελματικά σχέδια.  Αν είσαι δεσμευμένος, άφησε το ταίρι σου να σου μιλήσει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, η γοητεία που εκπέμπεις θα φέρει πολλά πρόσωπα δίπλα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι δύσκολη μέρα, καθώς οι απαιτήσεις στη δουλειά είναι πολλές και αγχώνεσαι. Κοίταξε να χαλιναγωγήσεις τον εκνευρισμό σου για να μη δημιουργήσεις αντιπαραθέσεις. Μην υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία, γιατί σήμερα θα είσαι πιεσμένος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε… αποφορτίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ανατροπή σε επαγγελματικό σου σχέδιο θα σε θορυβήσει, αλλά θα σε φέρει και σε αντιπαράθεση με κάποιους συνεργάτες σου. Να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να μη φτάσεις στα άκρα. Άσ’ το να περάσει. Θα ζήσεις τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, επιστρέφει ένα πρόσωπο από το παρελθόν που σου προκαλεί ένταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Να προσέξεις σήμερα γιατί μπορεί να μπερδευτείς ή και να μπερδέψεις τους γύρω σου. Μην ξεκινήσεις τώρα σημαντικές συζητήσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Μην πείθεσαι από υποσχέσεις, γιατί θα βγεις χαμένος. Προχώρησε αργά και σταθερά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα προκαλέσεις ένταση στη σχέση σου. Ηρέμησε. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι μπερδεμένος.

 

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONtime» την Παρασκευή 17/3/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου