Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15 Μαρτίου 2023

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ
Ο Ήλιος σε Σύνοδο με τον Ποσειδώνα σήμερα σου θολώνουν την κρίση. Πρόσεξε γιατί πάνω στη βιασύνη σου θα κάνεις λάθη. Η μέρα δεν είναι καλή ούτε για να τσακωθείς ούτε για να διεκδικήσεις πράγματα στη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην γκρινιάζεις στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερτ δεν εξελίσσεται όπως θέλεις. Μην είσαι βιαστικός και περίμενε την κατάλληλη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην τσακωθείς στη δουλειά γιατί η σημερινή μέρα δεν είναι και από τις καλύτερες, οπότε μείνε στο παρασκήνιο και οργανώσου. Κάποια αποκάλυψη στο εργασιακό σου περιβάλλον θα σε στεναχωρήσει αλλά μην σε … πάρει από κάτω. Να δείξεις αγάπη στο ταίρι σου γιατί το έχει ανάγκη. Το έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέος έρωτας μέσα από μια επαγγελματική συνάντηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια οικονομική προσφορά που θα σου γίνει σήμερα θέλει «ψάξιμο» για να δεις αν είναι συμφέρουσα. Μην βιαστείς από πανικό γιατί θα σου έρθουν κι άλλες ευκαιρίες αλλά πρέπει να περιμένεις και να μην είσαι ανυπόμονος. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου έχει παράπονα κι εσύ … σφυρίζεις ανέμελα. Πρόσεξε γιατί θα σου φύγει. Αν είσαι αδέσμευτος μια ερωτική επανασύνδεση δεν θα πετύχει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιος θέλει να σου βάλει εργασιακή… τρικλοποδιά. Μην πτοείσαι και αφοσιώσου στη δουλειά γιατί με το άγχος που έχεις μπορεί να κάνεις ένα λάθος το οποίο θα στοιχίσει αρκετά στην τσέπη σου. Αν είσαι δεσμευμένος γκρινιάζεις πολύ και το ταίρι σου στεναχωριέται ενώ αν είσαι αδέσμευτος πας να μπλέξεις ξανά σε πολύπλοκες καταστάσεις. Σύνελθε και μην κάνεις κάτι μόνο λόγω μοναξιάς. Προχώρα δυναμικά.

ΛΕΩΝ
Χρειάζεται να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό γιατί ξοδεύεις πολλά χρήματα και το «ταμείο» σου δεν αντέχει. Μείνε στα άκρως απαραίτητα. Καλά κάνουν οι συνεργάτες σου που σου … κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Δεν τα ξέρεις όλα. Σύνελθε και συνεργάσου. Αν είσαι δεσμευμένος μια φλογερή «νύχτα» είναι μπροστά . Αν είσαι αδέσμευτος σου… χτυπάει την πόρτα μια νέα γνωριμία. Άνοιξε γρήγορα πριν φύγει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην ακούς κάποιους που σου τάζουν… λαγούς με πετραχίλια. Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις και μην αγχώνεσαι γιατί το κέρδος σου δεν είναι τόσο μεγάλο όσο υπολόγιζες. Θα έχεις σήμερα θολή κρίση για να κάνεις διορθωτικές κινήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος μια συζήτηση με το ταίρι σου θα φέρει αποτελέσματα. Αν είσαι αδέσμευτος μην είσαι ευκολόπιστος. Ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Πρόσεχε.

ΖΥΓΟΣ
Έχεις να πληρώσεις αρκετές υποχρεώσεις και να κάνεις διακανονισμούς κι αυτό σε αγχώνει. Να προχωρήσεις μόνο στα απαραίτητα γιατί σήμερα το τοπίο στα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι θολό. Να είσαι ψύχραιμος και θα βρεις λύσεις τις επόμενες μέρες. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος σταμάτα να… παίζεις αριστερά δεξιά και προσηλώσου σε έναν στόχο. Μόνο έτσι θα πετύχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατατρόπωσε έναν «εχθρό» στη δουλειά πριν αρχίσει τις διαβολές. Δείξε του ότι έχεις ισχυρούς … συμμάχους ώστε να πάψει να σε προκαλεί. Προσπάθησε να είσαι προσηλωμένος στη δουλειά σου γιατί μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος που δεν θα μπορέσεις να το διορθώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις επανασύνδεση, όχι για πολύ. Πρόσεξε μην αφεθείς ξανά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Να ασχοληθείς με τρέχοντα πρακτικά θέματα της δουλειάς. Μην δώσεις σημασία σε κουτσομπολιά. Μείνε σε απόσταση γιατί θα πιθανότατα θα … σκάσει ένα σκάνδαλο, οπότε μην σε πάρουν τα… σκάγια. Επίσης μην δικαιολογείς κανέναν γιατί θα βρεθείς μπλεγμένος. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε με τη ψυχή σου. Το έχεις ανάγκη! Μόνο μην κάνεις κραιπάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φρόντισε ν’ απομονώσεις αυτόν που σε διαβάλλει στους συνεργάτες σου. Κάνεις καλή δουλειά και αυτό αναγνωρίζεται. Επιπροσθέτως έχεις πάντα και εφεδρικό σχέδιο, οπότε ένα λάθος που θα γίνει σήμερα θα το καλύψεις γρήγορα. Μην αγχώνεσαι. Θα βρεις λύση σε ένα πρόβλημα. Αν είσαι δεσμευμένος μην γίνεσαι κτητικός αλλά τρυφερός. Αν είσαι αδέσμευτος επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία και μην είσαι επικριτικός. Πέρνα καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή είναι η υπερ-αισιοδοξία σου αλλά προσγειώσου σε θέματα δουλειάς. Αφήνεις πολλά άλυτα θέματα και θα τα βρεις μπροστά σου. Άρχισε σιγά σιγά να κλείνεις «τρύπες». Εμπιστεύσου πολύτιμους συνεργάτες σου. Μην αρχίσεις κάτι καινούργιο γιατί θα εξαπατηθείς. Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος διεκδίκησε διακριτικά το πρόσωπο που θέλεις. Μην βιάζεσαι γιατί η άλλη πλευρά δεν είναι ξεκάθαρη.

ΙΧΘΥEΣ
Μην ακούς τρίτους στη δουλειά γιατί κάποιοι δεν θέλουν το καλό σου. Κάνε μεθοδευμένες κινήσεις και συνέχισε με τον τρόπο που εσύ ξέρεις. Μια αποκάλυψη σήμερα στη δουλειά θα σου ανατρέψει τη γνώμη που έχεις για έναν συνεργάτη σου. Έτσι θα προλάβεις τα χειρότερα. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία …υπόσχεται πολλά. Προχώρα αργά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου