Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Δύσκολα τα πράγματα για τέσσερα ζώδια – Προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη

Ζώδια

Η σημερινή (11/12) μέρα προβλέπεται πως θα είναι αρκετά περίεργη για κάποια ζώδια μιας και σύμφωνα με τις αναλυτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ήλιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα.

Ο γνωστός αστρολόγος, μέσω της ιστοσελίδας elle.gr, ξεκαθαρίζει πως 4 ζώδια θα βρεθούν στο κέντρο των εξελίξεων.

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Μια ξαφνική συνάντηση, ή μια επικοινωνία που θα κάνετε σήμερα, μπορεί να σημαίνει πολλά για σας στο μέλλον. Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να δείτε κάποιες οικονομικές εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχοληθείτε με την διακόσμηση τού σπιτιού σας, και αν χρειαστείτε κάποια οικονομική βοήθεια, να είστε σίγουροι ότι θα την βρείτε. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε αμφίρροπη φάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην παρασύρεστε από μια οικονομική επιτυχία, και ελέγξτε καλύτερα τα έξοδά σας. Η ακτινοβολία σας μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων στο άτομό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην γίνεστε εριστικοί με άτομα που μπορεί να θίξουν την καλή σας εικόνα, και αφοσιωθείτε στην δουλειά σας. Το κλίμα βελτιώνεται και οι ελπίδες σας αναπτερώνονται.

ΛΕΩΝ

Αναζητείστε τους καλούς σας φίλους και μοιραστείτε κάτι σημαντικό μαζί τους. Όλα δείχνουν ότι θα περάσετε θαυμάσια σήμερα. Επιδιώξτε κάποια σημαντική συνάντηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την περίοδο αυτή ασχοληθείτε με το φιλικό σας περιβάλλον και μετριάστε τις ερωτικές σας απαιτήσεις. Μια καλύτερη περίοδος ξεκινάει τώρα για σχέσεις και συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας προβληματίσει σήμερα. Η διάθεσή σας για διασκέδαση είναι πολύ καλή, αρκεί να μην το παρακάνετε. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέχετε πολύ τις νομότυπες υποχρεώσεις σας στην δουλειά σας, και φανείτε προνοητικοί στις νομικές σας δραστηριότητες. Η μέρα γενικά εμπερικλείει κινδύνους σε συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φροντίστε να χαλαρώσετε από τα εμπόδια των τελευταίων ημερών και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας. Οι μέρες που έρχονται υπόσχονται πολλά. Προνοήστε για την συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια θαυμάσια ευκαιρία μπορεί να σας παρουσιαστεί για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Ασχοληθείτε με περισσότερο ενδιαφέρον στην δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, ειδικά σε οικονομικά θέματα. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας απογοητεύσει σήμερα. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αρχίζουν να αποσυμπιέζονται.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μπορεί να σας προκύψει σήμερα. Κινηθείτε πιο έντονα στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Η δημιουργικότητά σας στην εργασία μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Το 11ο live του J2US θα μεταδοθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου

Marketing

Η καμπάνια αναπτύσσεται σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, digital και social μέσα σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member