Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζευγάρια ζωδίων που δεν ταιριάζουν καθόλου

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αν συνεχίζετε να ψάχνετε των άντρα των ονείρων σας, σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει ότι με κάποιους ανθρώπους απλά δεν γίνεται το κλικ. Μπορεί να έχετε γνωρίσει ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, άνδρες που είχαν όλα τα προσόντα αλλά και πάλι να μην νιώσατε αυτό το σκίρτημα. Αν το αποδώσατε στα διαφορετικά χόμπι ή τα διαφορετικά ενδιαφέροντα, έρχεται η αστρολογία να σας πει ότι είναι όλα θέμα ζωδίου. Υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί που είναι αταίριαστοι και τους παρουσιάζουμε παρακάτω για να ξέρετε στο μέλλον τι να αποφύγετε.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που δείχνει την συμβατότητα των ζωδίων είναι να έχουν κοινό στοιχείο. Ο Κριός και ο Τοξότης τα πάνε καλά γιατί είναι και τα δύο ζώδια της φωτιάς ενώ τα ζώδια του αέρα όπως ο Δίδυμος και ο Υδροχόος μπορούν να μείνουν όλη νύχτα ξάγρυπνα για να μιλούν για τα ακαδημαϊκά και το υποσυνείδητο.

Το μη ταίριασμα προκύπτει όταν τα ζώδια ανήκουν σε διαφορετικό στοιχείο αλλά δεν είναι το ένα απέναντι από το άλλο στην αστρολογική ρόδα. Είναι πιθανό οι άνθρωποι με “αταίριαστα” ζώδια να ειρωνευτούν μεταξύ τους και να ζήσουν ευτυχισμένοι αλλά τα άστρα θα κάνουν την κατάκτηση αυτής της πραγματικότητας πάρα πολύ δύσκολη.

Τοξότης & Ταύρος: αυθορμητισμός και ελευθερία εναντίον βαρεμάρας και χουχουλιάσματος.

Καρκίνος &  Ζυγός: συναισθηματισμός και παρόρμηση εναντίον μονοχνοτισμού και αναποφασιστικότητας.

Δίδυμος & Αιγόκερως: ομιλητικότητα και χειρισμός ενάντια στην ηρεμία και την μουντρουχιά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου