Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Αυτά τα 3 ζώδια παίρνουν σχεδόν πάντα λανθασμένες αποφάσεις

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται λίγο επιπλέον χρόνο για να αποφασίσουν για κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό. Υπάρχουν, όμως και κάποιοι οι οποίοι αποφασίζουν (ακόμα και για τα πιο σημαντικά) «στο πόδι». Βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα, υπακούν στις παρορμήσεις τους και, συχνά, καταλήγουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Οι ίδιοι είναι και εκείνοι που θα πουν τη γνώμη τους δίχως να σκεφτούν τα συναισθήματα των άλλων και χωρίς να τους νοιάζει αν θα πληγώσουν ή όχι τον συνομιλητή τους.

Σύμφωνα με την αστρολογία είναι πιθανότερο να ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Κριός

Γνωστοί για την ενεργητικότητα και την ανυπομονησία τους οι Κριοί δεν σκέφτονται πάρα πολύ πριν λάβουν κάποια απόφαση και ενεργούν με βάση το συναίσθημά τους. Είναι αρκετά αναποφάσιστοι και ταλαντεύονται συχνά ανάμεσα στην τελική τους πράξη. Ωστόσο, θα καταλήξουν σε μία απόφαση όταν τα πράγματα γίνουν πολύ «σκούρα» γι’ αυτούς, δίχως να την έχουν αναλύσει επαρκώς πριν. Οι Κριοί είναι οι άνθρωποι που δεν σκέφτονται τις συνέπειες των πράξεών τους μέχρι αυτές να τους χτυπήσουν την πόρτα και τότε αντιλαμβάνονται ότι μάλλον έκαναν λάθος.

Η πρώτη λέξη που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε πως κάποιος ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη, είναι αυθορμητισμός. Όσοι έχουν γεννηθεί κάτω από αυτό το άστρο αγαπούν την περιπέτεια και λατρεύουν τις εκπλήξεις. Γι’ αυτό και δεν σκέφτονται πολύ πριν πάρουν μια απόφαση. Μπορούν μάλιστα να συμφωνήσουν σε κάτι στη δουλειά τους, για παράδειγμα, χωρίς να το καλοσκεφτούν και όταν έρθει η στιγμή να το πραγματοποιήσουν να αντιλαμβάνονται πως δεν μπορούν και έπειτα να το μετανιώνουν. Σκέφτονται με την καρδιά και αυτό δεν είναι πάντα θετικό.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι αρκετά παρορμητικά ζώδια. Μάλιστα, πολλοί λένε πως είναι οι «βασιλιάδες των λανθασμένων αποφάσεων». Συνήθως, καταλήγουν σε αυτές επειδή σκέφτονται κάτι πάρα πολύ, χωρίς όμως ειρμό, και έτσι φτάνουν σε αδιέξοδο. Είναι ως επί το πλείστον παγιδευμένοι στην προσπάθειά τους να κατευνάσουν τη δημιουργικότητά τους και να περιορίσουν τη φαντασία τους, που διαρκώς ταξιδεύει. Επιπλέον, φοβούνται να πάρουν ρίσκα ή να κάνουν λάθος, σε σημείο που να μην το αποφεύγουν σχεδόν ποτέ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member