Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου στην κουζίνα της «Ελένης».
Ο σεφ έφτιαξε «Σουλτάνα» ή αλλιώς γλυκιά πατσαβουρόπιτα.
Τα υλικά:
- 1 συσκευασία φύλλο κρούστας για γλυκά
 
Για την κρέμα:
- 5 αυγά
 - 200 γραμ. ζάχαρη
 - 400 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
 - 200 ml ηλιέλαιο
 - 20 γραμ. baking powder
 - 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
 
Για το σιρόπι:
- 600 γραμ. ζάχαρη
 - 500 ml νερό
 - φλούδα από ένα λεμόνι