Ένα απολαυστικό πιάτο για το μεσημέρι της Δευτέρας ετοίμασε ο Τίμος Ζαχαράτος στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!».
Υλικά:
- 1 κιλό μοσχάρι σπαλομίτα
 - 4 κρεμμύδια ξερά
 - 2 σκ. σκόρδο
 - 6 ντομάτες
 - 500 ml ζωμό
 - 1 φύλλο δάφνης
 - 2 κλωνάρια φρέσκιας ρίγανης
 - 2 κόκκοι μπαχάρι
 - 1 στικ κανέλας
 - 8 φύλλα δυόσμο
 - ρίγανη
 - αλάτι και πιπέρι
 - ελαιόλαδο
 
Για τον πουρέ:
- 5 μελιτζάνες
 - 100 ml κρέμα γάλακτος
 - 1 κ.γ κύμινο
 - 1 κ.γ μουστάρδα σκόνη
 - αλάτι και πιπέρι
 - ελαιόλαδο
 - 30 ml σόγια προαιρετικά
 
