Ένα γλύκισμα που αναστατώνει τις αισθήσεις από τα χέρια του Άκη
Τα υλικά που θα χρειαστείται είναι
- 100 γρ. ινδοκάρυδο
 - 60 γρ. τυρί κρέμα
 - 60 γρ. μέλι
 - 100 γρ. κουβερτούρα
 
Για το σερβίρισμα
- 30 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
 - 20 γρ. ινδοκάρυδο
 
Μέθοδος εκτέλεσης
- Σε ένα μπολ βάζουμε το ινδοκάρυδο, το τυρί κρέμα, το μέλι και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
 - Ανακατεύουμε, στη συνέχεια, με τα χέρια μας για να σφίξει το μείγμα.
 - Πλάθουμε σε μπαλάκια των 20 γρ. και πιέζουμε ελαφρά με τα χέρια μας. Μεταφέρουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και βάζουμε στο ψυγείο για 20-30 λεπτά να κρυώσουν.
 - Σε ένα μπολ βάζουμε τη λιωμένη κουβερτούρα. Βουτάμε μέσα στην κουβερτούρα τις μπουκιές της καρύδας, με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, και τοποθετούμε ξανά στο ταψί με τη λαδόκολλα.
 - Αφήνουμε 5 λεπτά να σταθεροποιηθούν, απλώνουμε τη λευκή κουβερτούρα, το ινδοκάρυδο και σερβίρουμε.
 
Δείτε το βίντεο