Ώρα για brunch από τα χέρια του Άκη
Τα υλικά που θα χρειαστείται
- 3 αβγά
 - 1 κ.γ. ελαιόλαδο
 - αλάτι
 - πιπέρι
 - 1 τορτίγια, μεγάλη
 - 2 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
 - 2 φέτες τυρί, για τοστ
 
Για το σερβίρισμα
- αγγούρι
 - ντοματίνια
 
Μέθοδος εκτέλεσης
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
 - Σε ένα μπολ βάζουμε τα αβγά, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε για να σπάσουν καλά τα αβγά.
 - Μεταφέρουμε τα αβγά στο καυτό τηγάνι και τοποθετούμε από πάνω μια τορτίγια. Ψήνουμε για 1-2 λεπτά για να ψηθεί η ομελέτα.
 - Γυρνάμε την ομελέτα με την τορτίγια από την άλλη πλευρά και απλώνουμε στη γαλοπούλα και το τυρί. Ψήνουμε για 1 λεπτό.
 - Τυλίγουμε σε ρολό και σερβίρουμε με τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και το αγγούρι κομμένο σε στικς.
 
