Ο σεφ ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Ελένη» το πιο γνωστό και γευστικό ινδικό πιάτο.
Υλικά για τη συνταγή:
- 1 1/2 κιλό μπούτι κοτόπουλο
 - 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
 - 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
 - 2 κουτ.σουπας πελτέ ντομάτας
 - 1 κουτ. σούπας τζίντζερ, τριμμένο
 - 1 1/2 κουτ. γλυκ. γκαράμ μασάλα
 - 1 1/2 κουτ. γλυκ. τσίλι σε σκόνη
 - 1 1/2 κουτ. γλυκ. κουρκουμά
 - 800 γρ. ντομάτα τριμμένη
 - 1 φλιτζ. ζωμό κοτόπουλου
 - 250 ml κρέμα γάλακτος
 - 1/2 φλιτζάνι κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
 - 1 φλιτζάνι ρύζι μπασμάτι
 - ελαιόλαδο
 - αλάτι – πιπέρι
 
Για το μείγμα γκαράμ μασάλα
- 2 κουτ. γλυκού κύμινο
 - 2 κουτ. γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
 - 2 κουτ. γλυκού κάρδαμο σε σκόνη
 - 1 κουτ. γλυκού κανέλα σκόνη
 - 1/2 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο σε σκόνη
 - 1/2 κουτ. γλυκού γαρύφαλλο σε σκόνη