Ένα απολαυστικό πιάτο ζυμαρικών ετοίμασε ο σεφ στην κουζίνα της εκπομπής «Ελένη».
Υλικά για τη συνταγή:
1 πακέτο πένες
1 κ. σ ελαιόλαδο
2 στήθη κοτόπουλο
αλατοπίπερο
1/2 κ.γ πάπρικα
2 κόκκινες πιπεριές
1 τομάτα
4 σκελίδες σκόρδο
1/2 κούπα αμύγδαλα
1/4 κούπα ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
1 κ.σ καπνιστή πάπρικα
1/4 κ.γ πιπέρι καγιέν
1 κ.γ αλάτι
120 γρ. παρμεζάνα