Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Η Λούρδη στα χνάρια της Μαντόνα: Η σέξι φωτογράφιση με κατακόκκινα εσώρουχα

Το 25χρονο μοντέλο πόζαρε για μια σειρά από ερωτικές λήψεις για την εταιρεία εσωρούχων της Ριάνα, Savage x Fenty

Στα χνάρια της μητέρας της Μαντόνα φαίνεται πως βαδίζει η Λούρδη Λεόν, ποζάροντας με σέξι εσώρουχα.

Το 25χρονο μοντέλο πόζαρε για μια σειρά από ερωτικές λήψεις για την εταιρεία εσωρούχων της Ριάνα, Savage x Fenty, λίγες μόλις εβδομάδες πριν από του Αγίου Βαλεντίνου. Γεμάτη αυτοπεποίθηση, η Λούρδη Λεόν, πόζαρε λοιπόν φορώντας ένα στρινγκ που μόλις και μετά βίας φαινόταν, διχτυωτές κατακόκκινες κάλτσες και ένα δαντελένιο σουτιέν στην ίδια απόχρωση. Το λουκ ολοκλήρωσε με μία ημιδιάφανη κόκκινη ρόμπα.

1_4

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Λούρδη Λεόν κάθεται στα πόδiα δίπλα επίσης της σέξι Ριάνα, δείχνοντας το τατουάζ που έχει ψηλά στο μηρό της. Η διάσημη τραγουδίστρια παρουσίασε μια ποικιλία από σέξι εσώρουχα για τη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επιδεικνύοντας και η ίδια τις αξιοζήλευτα τονισμένες καμπύλες της, με ένα ροζ μπουστάκι και ασορτί εσώρουχο.

2_3
4

 

Στα χνάρια της μητέρας της η Λούρδη

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη της Μαντόνα συνεργάζεται με την Savage x Fenty. Την πρώτη φορά εμφανίστηκε στην επίδειξη του brand τον Σεπτέμβριο στο πλευρό της Ιρίνα Σάικ και της Τζίτζι Χαντίντ.

3_2

Όσο για την μητέρα της, Μαντόνα, το τελευταία διάστημα αναρτά συνεχώς φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram, με την πλατφόρμα μάλιστα να κατεβάζει κάποιες αρκετά σέξι φωτογραφίες της.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00