Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου : Χαίρομαι πολύ για τους ‘Συμπέθερους’, ήθελα πολύ να το κάνω (Βίντεο)

Καλεσμένη στην παρέα της «Ελένης» ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ή αλλιώς η τηλεοπτική Πένυ από τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα».

Φαίνεται πως το ΜΕGA είναι… γουρλίδικο για την αγαπημένη ηθοποιό καθώς ο κόσμος την σταματάει στο δρόμο και της λένε: «Α, ρε Ζουμπουλία, τι μας έκανες, να σε λέμε τώρα Πένυ…».

«Συναισθηματικά όλοι με το MEGA έχουμε μεγάλο δέσιμο, ζήσαμε μεγάλα πράγματα».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αποκάλυψε πως εκείνο που την τρόμαξε στην αρχή ήταν πως θα μεταφερθεί το θεατρικό σε τηλεοπτική μορφή. Το αποτέλεσμα όμως την ενθουσίασε, γιατί οι σεναριογράφοι φώτισαν τις πιο μικρές πληροφορίες του θεατρικού.

Για την προφορά των πρωταγωνιστών η ηθοποιός δήλωσε: «Το πήρα ως δεδομένο, γιατί έτσι ήταν το θεατρικό. Η προφορά ταυτοποιεί το μέρος που ζούμε, δεν είναι σαν αστείο, έτσι είναι η ομιλία μας. Και ο Μιχάλης και ο Θανάσης έχουν χαρεί πολύ. Ο Θανάσης είναι πιο ψύχραιμος, ο Μιχάλης είχε περισσότερη αγωνία».

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι της λείπει το θέατρο, ωστόσο η χαρά της για την επιτυχία της σειράς είναι μεγάλη.

«Μου έχει λείψει λίγο το θέατρο αλλά δε θα τρελαθώ. Η πρόταση για τους ‘Συμπέθερους’ έγινε το περασμένο Πάσχα. Δεν σκεφτόμουν καμία δουλειά τότε, είχα προτάσεις και για θέατρο και για τηλεόραση, αλλά τους ‘Συμπέθερους’ δε γινόταν να μην τους κάνω, το ήθελα πολύ. Τέτοιο ρόλο να έχω γυρίσματα κάθε μέρα 10 ώρες δεν έχω ξανακάνει».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε και για την περίοδο του πρώτου lockdown.

«Όλο τον εγκλεισμό της πρώτης καραντίνας τον πέρασα στην Αίγινα. Η χαρά είναι το ζητούμενο και εκεί ήμουν χαρούμενη. Δεν ήμουν μόνη μου, έχω φίλους εκεί», είπε και αποκάλυψε ότι με τα χρήματα από τους ‘Συμπέθερους’ θα επιστρέψει ξανά στο αγαπημένο της νησί.

«Από αυτά τα χρήματα που θα πάρω, θα μου δώσουν τη δυνατότητα να μπορέσω να κάτσω πάλι έναν χρόνο αυτό όμως δεν είναι το κίνητρο. Περισσότερο από τα χρήματα, η χαρά μου είναι η χαρά του κόσμου. Είναι ωραίο να κάνεις τον κόσμο να γελάει και να χαίρεται».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου