Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λεπτά μαλλιά: 3 κουρέματα που θα χαρίσουν όγκο

Αν έχετε λεπτά μαλλιά, τότε σίγουρα έχετε δοκιμάσει αρκετά προϊόντα –από σαμπουάν μέχρι dry shampoos κοκ- που υπόσχονται να χαρίσουν τον πολυπόθητο όγκο στα μαλλιά σας. Τα περισσότερα το καταφέρνουν, αλλά το αποτέλεσμα δεν διαρκεί όσο θα θέλατε, σωστά; Εκτός αυτού, είναι φορές που δεν θέλετε να βασίζεστε σε όλα αυτά τα προϊόντα, ώστε τα μαλλιά σας να μην πέφτουν εντελώς φλατ. Το “μυστικό” για να χαρίσετε όγκο που διαρκεί στα λεπτά μαλλιά είναι να επιλέξετε σωστά το κούρεμα σας. Τα μακριά μαλλιά είναι πιο βαριά από τα κοντά, με αποτέλεσμα ό,τι και να κάνετε να μην διατηρούν το όγκο που με κόπο προσπαθήσατε να τους δώσετε. Η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε μαλλιά που δείχνουν πιο πυκνά και εντυπωσιακά, είναι να κάνετε ένα από τα παρακάτω κουρέματα.

Micro Bob

Το κοντό καρέ που φτάνει μέχρι το πιγούνι ή τα αυτιά είναι huge τάση και αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε έξτρα όγκο στα λεπτά μαλλιά σας. Στα θετικά του σημειώστε και το γεγονός πως απαιτεί ελάχιστο χρόνο στο styling, ενώ δείχνει τέλειο τόσο σε ίσια, όσο και σε σπαστά ή σγουρά μαλλιά.

 

 

 

 

Blunt Lob

Ένα μακρύ, αυστηρό καρέ χωρίς καθόλου φιλάρισμα θα χαρίσει όγκο στις άκρες των μαλλιών σας, τα οποία καλό θα είναι να μην ξεπερνούν σε μήκος τα κόκκαλα στο στέρνο σας.

 

 

 

Soft pixie

Εκτός από stylish, ένα μακρύ pixie κούρεμα με ελαφρώς μακριά φράντζα θα μειώσει στο ελάχιστο τον χρόνο που ξοδεύετε για styling.

 

 

Πηγή: marieclaire

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00