Τζούλια Νόβα: Περιμένω να γεννήσω από ώρα σε ώρα

Νόβα, Τζούλια Νόβα: Περιμένω να γεννήσω από ώρα σε ώρα

Στο «Ηappy Day» μίλησε μέσω skype το πρωί της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου η ετοιμόγεννη Τζούλια Νόβα.

 

Το μοντέλο και ο σύζυγός της, Μιχάλης Βιτζηλαίος, μετρούν αντίστροφα, καθώς σε μερικές ώρες ή λίγα εικοσιτετράωρα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

 

Για τα κιλά της εγκυμοσύνης και τις λιγούρες, τόνισε: «Πρέπει να έχω πάρει 14 κιλά. Μία ζωή τρώω. Λιγούρες έχω πάντα, οπότε δεν μπορώ να πω ότι αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Πάντα τις είχα και τις έχω ακόμα. Μόνη μου ανεβαίνω πάνω και ανοίγω τα ντουλάπια και μασουλάω. Στον ύπνο δεν έχω πρόβλημα, μόνο να σηκωθώ είναι λίγο δύσκολο».

«Σήμερα κλείνω σαράντα εβδομάδες, αλλά νιώθω ότι θα καθυστερήσει μερικές ημέρες. Κάποιες μέρες με εβδομάδα πιστεύω τις έχω ακόμα. Είμαι της τελευταίας στιγμής. Νομίζω ότι όταν μου σπάσουν τα νερά, θα αρχίσω να μαζεύω τα πράγματα για το μαιευτήριο. Το βλέπω ο Μιχάλης τελευταία στιγμή να μαζεύει τη βαλίτσα!» σημείωσε για την μέρα που θα μπει στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της.

Εν συνεχεία, έκανε λόγο για το παιδικό δωμάτιο: «Το δωμάτιο το έχουμε τελειώσει σχεδόν. Θέλει μόνο κάποιες λεπτομέρειες».