Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Τζούλια Νόβα: Περιμένω να γεννήσω από ώρα σε ώρα

Νόβα

Στο «Ηappy Day» μίλησε μέσω skype το πρωί της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου η ετοιμόγεννη Τζούλια Νόβα.

 

Το μοντέλο και ο σύζυγός της, Μιχάλης Βιτζηλαίος, μετρούν αντίστροφα, καθώς σε μερικές ώρες ή λίγα εικοσιτετράωρα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

 

Για τα κιλά της εγκυμοσύνης και τις λιγούρες, τόνισε: «Πρέπει να έχω πάρει 14 κιλά. Μία ζωή τρώω. Λιγούρες έχω πάντα, οπότε δεν μπορώ να πω ότι αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Πάντα τις είχα και τις έχω ακόμα. Μόνη μου ανεβαίνω πάνω και ανοίγω τα ντουλάπια και μασουλάω. Στον ύπνο δεν έχω πρόβλημα, μόνο να σηκωθώ είναι λίγο δύσκολο».

«Σήμερα κλείνω σαράντα εβδομάδες, αλλά νιώθω ότι θα καθυστερήσει μερικές ημέρες. Κάποιες μέρες με εβδομάδα πιστεύω τις έχω ακόμα. Είμαι της τελευταίας στιγμής. Νομίζω ότι όταν μου σπάσουν τα νερά, θα αρχίσω να μαζεύω τα πράγματα για το μαιευτήριο. Το βλέπω ο Μιχάλης τελευταία στιγμή να μαζεύει τη βαλίτσα!» σημείωσε για την μέρα που θα μπει στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της.

Εν συνεχεία, έκανε λόγο για το παιδικό δωμάτιο: «Το δωμάτιο το έχουμε τελειώσει σχεδόν. Θέλει μόνο κάποιες λεπτομέρειες».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00