Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Μπράντλεϊ Κούπερ: Eξηγεί για την ερωτική ερμηνεία με τη Lady Gaga στη σκηνή των Όσκαρ

O Μπράντλεϊ Κούπερ αποφάσισε να δώσει τις κατάλληλες εξηγήσεις, μετά τις φήμες πως μπορεί να ήταν ζευγάρι με την Lady Gaga και αυτός ήταν ο λόγος που χώρισαν με την Ιρίνα Σάικ, για τα μάτια της διάσημης τραγουδίστριας μετά από εκείνη την πολύ ερωτική ερμηνεία τους.

 

Η Lady Gaga εν αναμονή της κυκλοφορίας της νέας ταινίας «House of Gucci» στην οποία πρωταγωνιστεί, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «The Hollywood Reporter» και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο..

Όμως, στη συνέντευξή της, ο συμπρωταγωνιστής της Μπράντλεϊ Κούπερ αναφέρθηκε τελικά στις φήμες για ειδύλλιο αλλά και την ιδιαίτερη ερμηνεία τους στα Όσκαρ το 2019. Η Lady Gaga και ο 46χρονος ηθοποιός ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και πολλοί αναρωτήθηκαν εάν υπήρχε κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία, με το ντουέτο τους στην τελετή των Όσκαρ να πυροδοτεί περαιτέρω τις φήμες.

Γιατί υποδύθηκαν τους ερωτευμένους επάνω στη σκηνή των Όσκαρ

Μιλώντας όμως στο περιοδικό, ο Μπράντλεϊ Κούπερ είπε πως το ζευγάρι υποκρινόταν και πως έκαναν σαν να έπαιζαν μια σκηνή από ταινία, προκειμένου ο ίδιος να μπορέσει να κοντρολάρει τους φόβους του επειδή θα τραγουδούσε ζωντανά στη σκηνή.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε: «Απλώς από προσωπική άποψη, μειώνει το επίπεδο άγχους. Σε αυτή τη σκηνή της ταινίας, το ζευγάρι ερωτεύεται. Είναι αυτή η εκρηκτική στιγμή που συμβαίνει στους δυο τους επάνω σε μια σκηνή μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους. Θα ήταν πολύ περίεργο αν καθόμασταν και οι δύο σε δυο σκαμπό κοιτάζοντας το κοινό».

Στην ταινία, ο Μπράντλεϊ Κούπερ υποδύεται έναν μουσικό ονόματι Τζακ που βοηθά μια νεαρή τραγουδίστρια με το όνομα Άλι να γίνει γνωστή καθώς η ηλικία και ο αλκοολισμός έχουν οδηγήσει τη δική του καριέρα σε μια καθοδική πορεία.

Μιλώντας για την Lady Gaga και τη συνεργασία τους είπε: «Είναι τόσο τρομερά χαρισματική και όμορφη. Ξεκινώντας να δουλεύουμε μαζί, συνειδητοποίησα πως δεν έχει όρια στο τι μπορεί να κάνει αλλά και το επίπεδο δέσμευσής της».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου