Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

GNTM: Οι δοκιμασία με τον κύβο και η αποχώρηση (Βίντεο)

Σε ένα ιδιαίτερο concept κλήθηκαν να ανταποκριθούν τα μοντέλα του GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας, κάνοντας weird posing μέσα σε έναν κύβο.

 

Το σετ είχε αρκετές δυσκολίες, καθώς ο κύβος αιωρούνταν και σιγά σιγά περιστρέφονταν, με τις πτώσεις να είναι αναπόφευκτες.

Ο Γιώργος Καράβας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και οι παίκτες δεν έκρυβαν την αγωνία τους για τους συμπαίκτες τους στην φωτογράφιση.

 

Ποιος παίκτης αποχώρησε

Όπως ανακοίνωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, σύμφωνα με τους κριτές, τις χειρότερες επιδόσεις στη σημερινή φωτογράφιση αποχώρησης στον κινούμενο κύβο είχαν ο Ντίνος και η Ιωάννα.

Δύο από τα μοντέλα που είχαν φύγει ξανά από τον διαγωνισμό και τους δόθηκε μία ακόμη ευκαιρία.

Στο πλατό, η κριτική ήταν σκληρή και υπήρξαν στιγμές έντασης, με ένα μοντέλο να έχει τη χειρότερη λήψη και να αποχωρεί οριστικά από το ριάλιτι μόδας του Star. Το οριστικό τέλος έφτασε για την 22χρονη Ιωάννα, η οποία στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα και ξέσπασε σε κλάματα που δεν κατάφερε να συνεχίσει στο σόου.

«Είμαι το πιο badass μοντέλο του GNTM γιατί μπήκα, έφυγα, έκανα διακοπές, επέστρεψα, έκανα μία μίνι αίσθηση και έφυγα ξανά με υπόκλιση» είπε η Ιωάννα λίγο πριν αποχωρήσει.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου