Αντιγόνη Ψυχράμη:«Με έπιασαν όμηρο και µου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο»

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησαν στην κάμερα του «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη. Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε για πρώτη φορά μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Όπως είπε η Αντιγόνη Ψυχράμη, πριν από 16 χρόνια την είχαν πιάσει όμηρο σε τράπεζα και της έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο. Αυτό της δημιούργησε κρίσεις πανικού, που την ταλαιπωρούν μέχρι σήμερα. «Ξεκίνησα εδώ και
μία εβδομάδα ωτοβελονισμό για να με βοηθήσει έτσι στην ψυχολογία μου. Επειδή έχω έντονο άγχος, κάποιες φορές παθαίνω κρίσεις πανικού ή ταχυκαρδίες. Οι κρίσεις ξεκίνησαν επειδή με είχαν πιάσει όμηρο σε μια ληστεία σε τράπεζα και μου είχαν βάλει πιστόλι στον κρόταφο.

 

Τότε είχαν ξεκινήσει οι κρίσεις πανικού, οπότε όταν έμεινα με το μωρό νόμιζα ότι θα μπει κάποιος στο σπίτι.
Έγινε το 2004 σε μία τράπεζα στο Μοσχάτο. Γινόταν η ληστεία και επειδή ήμουν η τελευταία που μπήκε στην τράπεζα, με έπιασαν και μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο. Με έπιασε κεφαλοκλείδωμα ο ένας, με πέταξαν
έξω και έφυγαν. Εκεί ήμουν ήρεμη, δεν κατάλαβα πολλά. Μετά από μία βδομάδα ξεκίνησα να παθαίνω όλο αυτό με τις κρίσεις πανικού, αλλά τώρα είμαι μια χαρά» εξήγησε η Αντιγόνη Ψυχράμη.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 24 Οκτωβρίου