Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Έκτορας Μποτρίνι:«Έχασα τον πατέρα μου μέσα σε 5 μήνες από καρκίνο του λάρυγγα»

Ο Έκτορας Μποτρίνι, τον οποίο ξαναβλέπουμε στην τηλεόραση μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής «Εφιάλτης στην κουζίνα» του Alpha, μιλάει στην «ON time» για την επιτυχία που σημειώνει η εκπομπή του, αλλά και πού οφείλεται. «Η επιτυχία οφείλεται στην αυθεντικότητα.

 

Είναι μια εκπομπή που μπορεί να πιστεύουν ότι είναι στημένη, αλλά βασίζεται πολύ στους χαρακτήρες της εκπομπής και δεν είναι στημένη. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι στον “Εφιάλτη στην Κουζίνα” γίνεται δουλειά ουσιαστικά. Αλλάζουμε το χώρο, αλλάζουμε τα μενού και τις κουζίνες τους».

 

Και μπορεί στην τηλεόραση ως σεφ να βλέπουμε έναν άνθρωπο σκληρό στη δουλειά του, όμως ο ίδιος μας
εκμυστηρεύτηκε τις δυσκολίες που έζησε πριν λίγα χρόνια και σε λίγους μήνες έχασε τον αγαπημένο του
πατέρα από καρκίνο.

 

«Έχασα τον πατέρα μου εδώ και τρία χρόνια. Ήταν τραγικό για μένα. Ο πατέρας μου, Πετρούσκο, ήταν κολόνα. Ήταν αυτός που ήταν της λεπτομέρειας. Έφυγε από καρκίνο στο λάρυγγα. Ξέραμε όλοι ότι έχει 5 μήνες ζωής. Έγινε ξαφνικά. Δεν είχε φωνή. Και μετά πάμε, γεια σας». Ο γνωστός σεφ έχει ένα από τα καλύτερα εστιατόρια, το «Botrini’s» στο Χαλάνδρι, και δεν διστάζει να πει ότι λόγω του κορωνοϊού έχει πάθει μεγάλη ζημιά. «Τώρα δεν υπάρχει πια προσωπική ζωή. Τώρα προέχει η επιβίωση. Είναι ζόρι για την εστίαση όλο αυτό με τον κορωνοϊό, μας
έχει γονατίσει».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου