Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Αθηνά Βούλγαρη: «Και γάμος το βράδυ στο Πήλιο και πρεμιέρα το πρωΐ στο Mega»

Συνέντευξη της Ανθής Βούλγαρη στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη

 

Γάμος μια μέρα πριν από την πρεμιέρα. Η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη το απόγευμα της Κυριακής παντρεύεται το σύντροφό της Κώστα Κωνσταντινίδη στο Πήλιο και τη Δευτέρα έχει πρεμιέρα με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στο νέο τους ξεκίνημα στο Mega.

 

Την ερχόμενη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου η πρωινή ενημέρωση ξεκινά δυνατά στο Mega. Η εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη είναι το απαραίτητο, πρώτο πρωινό ραντεβού μας με την ενημέρωση.

 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 05:30 με 10:00, το επιτυχημένο δίδυμο θα μας μεταφέρει με άποψη, ρυθμό, ταχύτητα, αξιοπιστία, αλλά και χιούμορ την πιο ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας. Λίγο πριν το γάμο της, η Ανθή μιλάει στην «ΟΝ time» για τη μεταγραφή στο Mega και τις δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Σε ένα 24ωρο παντρεύεσαι. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

Αισθάνομαι απέραντη ευτυχία και ευγνωμοσύνη. Ανυπομονώ για τη μεγάλη ώρα και φαντάσου πως δεν είμαι από τις γυναίκες που ονειρεύονταν από μικρά κορίτσια να βάλει νυφικό και ν’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τι ήταν αυτό που σ’ έκανε να πεις το «ναι» στο σύντροφό σου;

Αυτό που με έκανε να πω το «ναι» στον Κώστα είναι ο χαρακτήρας του. Είναι ένας άνθρωπος πολύ υποστηρικτικός, αισιόδοξος και έχει όλα τα προσόντα να γίνει ένας πολύ καλός μπαμπάς στο μέλλον.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017 όταν έπρεπε να χειρουργηθώ στο κεφάλι και να μου βγάλουν έναν καλοήθη όγκο που βρήκαν. Μετά από μια κρίση επιληψίας, οι γιατροί μου είπαν πως έπρεπε να χειρουργηθώ άμεσα γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να ζω με φάρμακα για όλη μου τη ζωή και με
το φόβο ότι αυτό μπορεί «να εκραγεί μέσα στο κεφάλι μου» οποιαδήποτε στιγμή.

Η εκπομπή σας στο Open με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο χτύπαγε «κόκκινο» στην τηλεθέαση. Πώς έγινε να βρεθείτε εκτός;

Δυστυχώς ή ευτυχώς, στο χώρο της τηλεόρασης συμβαίνουν αυτά. Ήταν επιλογή μας να βρεθούμε εκτός του Οpen και να ανταμώσουμε ξανά κάτω από νέα στέγη. Όλα τελικά γίνονται για κάποιο λόγο και ελπίζω φέτος να κερδίσουμε
το στοίχημα στο Μεγάλο Κανάλι.

Πώς αισθάνεσαι που πλέον ανήκεις στη μεγάλη οικογένεια του Mega;

Από την ώρα που πάτησα το πόδι μου στο κανάλι, συνειδητοποίησα τη βαρύτητα του να είσαι μέλος αυτής της οικογένειας. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή σαν στο σπίτι μου. Όλοι οι συνάδελφοι, αλλά και η διοίκηση του σταθμού μάς υποδέχτηκαν εγκάρδια και μας αντιμετώπισαν με σεβασμό και αγάπη. Βεβαίως, δεν μπορώ να σου κρύψω ότι έχω άγχος γιατί η ευθύνη που έχουμε με τον Ιορδάνη στις πλάτες μας για σωστή και έγκυρη ενημέρωση είναι μεγάλη και γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν από πάνω σου έχεις το σήμα του Mega.

Αύριο παντρεύεσαι, μετά ακολουθεί γλέντι και τη Δευτέρα έχετε πρεμιέρα με τον Ιορδάνη στο Mega. Θα… διακτινιστείς;

Δεν μπορώ να σου αποκαλύψω τι ακριβώς θα γίνει. Θα σου αποκαλύψω ότι αυτό που θα γίνει για πρεμιέρα εκπομπής δεν έχει ξαναγίνει. Πάντως, με κάποιον τρόπο θα είμαι στην πρεμιέρα.

 

Για ποιο λόγο να δει κάποιος την εκπομπή σας;

Αρχικά η εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» είναι η πρώτη πρωινή ενημερωτική εκπομπή που θα λέει «καλημέρα» στους τηλεθεατές, αφού ξεκινάει στις 5:30 το πρωί. Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τον κόσμο ψύχραιμα,
ευχάριστα, χωρίς να κινδυνολογούμε. Ζούμε σε μια περίεργη εποχή και το χαμόγελο για εμάς είναι βασικό συστατικό για την επικοινωνία μας με τους τηλεθεατές. Επίσης φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι που δεν υπάρχει σε ενημερωτική εκπομπή. Θα εντάξουμε και θέματα lifestyle που έως τώρα σε τέτοιου είδους εκπομπές θεωρούνται «απαγορευμένα». Το μότο μας είναι «δεν βάζουμε ταμπέλα στις ειδήσεις».

Θυμάσαι κάποιο ρεπορτάζ που πραγματικά πέρασες δύσκολα;

Είμαι στο χώρο από το 2004 και έχω εργαστεί και στην έντυπη ενημέρωση. Έχω περάσει πραγματικά πολλές περιπέτειες. Αρκεί να σου πω ότι έχω πάει Αυτόφωρο δύο φορές. Έχω μείνει στο κρατητήριο όλη νύχτα μόνη μου. Και στις δύο περιπτώσεις, το θυμάσαι γιατί δουλεύαμε μαζί, δεν έφταιγα. Είμαι ένας άνθρωπος που τηρώ
απόλυτα τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Ήταν για μένα μεγάλες εμπειρίες και μεγάλο σχολείο και τώρα που τα θυμάμαι γελάω, ενώ τότε έκλαιγα.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου