Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ΕΡΤ: Η νέα πραγματικότητα και τα παράπονα

Πως αλλάζουν οι εποχές… Από εκεί που στα χρόνια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η ΕΡΤ είχε μετατραπεί σε φέουδο του κάθε Καψώχα και της κάθε Ακριβοπούλου, τώρα γίνεται το ακριβώς αντίθετο.

 

Κανένας δεν έχει παράπονο από τη δημόσια τηλεόραση, καθώς όχι μόνον η Ν.Δ. δεν προβάλλεται εις βάρος των άλλων κομμάτων, αλλά και πλήθος τηλεοπτικών της βουλευτών είτε έχουν φιλοξενηθεί ελάχιστες φορές είτε ορισμένοι και καθόλου, εκφράζοντας βεβαίως αρμοδίως τα σχετικά παράπονα.

 

Μάλιστα,οι πλέον σκληροπυρηνικοί υποστηρίζουν ότι η κατάσταση έχει παραγίνει ως προς την αβρότητα υπέρ της αντιπολίτευσης, με τις προτάσεις από τις εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης να γίνονται με το σταγονόμετρο, ότανο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κυριολεκτικά πιάσει στασίδι.

 

Επίσης παράπονα υπάρχουν και εντός του Ραδιομεγάρου, καθώς οι παρουσιαστές και οι αρχισυντάκτες της δημόσιας τηλεόρασης στην πλειονότητά τους παραμένουν οι ίδιοι με τα προηγούμενα χρόνια, πρόσωπα δηλαδή που ούτε νούμερα τηλεθέασης μπόρεσαν να φέρουν ούτε θεωρούνται και «πρώτης γραμμής».

 

Σαν να μην έφθανε αυτό, πολλοί από τους συγκεκριμένους κινούνται επιθετικά απέναντι σε πολιτικές της κυβέρνησης, έχοντας όμως την ασυλία της διοίκησης των Ζούλα-Γαμπρίτσου, που δεν θέλει να χρεωθεί «πογκρόμ».

 

Ωστόσο, οι εντός Ν.Δ. επικριτές τους κάνουν λόγο για «πογκρόμ»… από την ανάποδη, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται στο μέτωπο των εσωτερικών ισορροπιών.

 

 

Σε ό,τι αφορά το Μαξίμου, στηρίζει το Δ.Σ., τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θέλει να μετατρέψει την κρατική τηλεόραση σε Ν.Δ.-ΕΡΤ, κατά τα πρότυπα της αλήστου μνήμης ΣΥΡΙΖΕΡΤ. Την ίδια ώρα, βεβαίως, ουδείς επιθυμεί να υπάρχουν διακρίσεις και παραπονούμενοι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου