Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο αμφιλεγόμενος εκδότης του επαρχιακού τύπου

Εκδοτης επαρχιακής εφημερίδας, από τις ιστορικές και τις ελάχιστες που συνεχίζουν να κυκλοφορούν, έχει πάει την τέχνη της μη πληρωμής των πάντων σε άλλο επίπεδο.

Δεν πληρώνει εργαζομένους, δεν πληρώνει φόρους και δεν πληρώνει και Ταμεία ή, για την ακρίβεια, δεν δηλώνει καν τις εισφορές.

Βέβαια, αν κάποιος δει τον ισολογισμό που δημοσιεύει, θα νομίζει ότι πρόκειται γι’ αυτόν των «Financial Times». Να είναι καλά οι ορκωτοί που υπογράφουν ό,τι να ‘ναι και δίνουν και φορολογικό πιστοποιητικό. Για να γίνει αντιληπτή
η μαϊμουδιά, αρκεί κάποιος να δει ότι με μισθούς 1,3 εκατ. ευρώ που εμφανίζει οι εργοδοτικές εισφορές που αναγράφονται είναι 150.000 ευρώ, ενώ θα έπρεπε να είναι πάνω από 260.000 ευρώ, κοινώς
110.000 ευρώ απλά…εξαφανίζονται.

Μάλιστα, εμφανίζεται να κουνά
το δάχτυλο στους πάντες και να δηλώνει άτρωτος. Οι κακές γλώσσες λένε πάντως ότι έχει καλό δικηγόρο, υπό την έννοια ότι κατά σύμπτωση ο δικηγόρος αυτός έχει σύζυγο δικαστικό. Εμείς, φυσικά, δεν τα υιοθετούμε όλα αυτά και πιστεύουμε ότι είναι ένας άλλος Φιλιππάκης του επαρχιακού Τύπου, όπου λογιστικά είναι όλα καλώς καμωμένα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00