Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Κοίτα ποιος μιλάει»: Η Αυγή ασκεί κριτική στον Μητσοτάκη για ΕΡΤ και ΑΠΕ

Θα ήταν απλά αστείο, αν δεν ήταν προκλητικό: Η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο, στο οποίο κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την απόφαση να τεθεί η εποπτεία των δημόσιων ΜΜΕ στον πρωθυπουργό. «Βόρεια Κορέα» γράφει η εφημερίδα.

αωγι

Φαίνεται ότι ξέχασαν πολύ γρήγορα τα έργα και τις ημέρες ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ, αλλά και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ξέχασαν το «σιωπή, μιλάει ο υπουργός» που είπε η Κατερίνα Ακριβοπούλου στον δημοσιογράφο των Παραπολιτικών, Κώστα Παπαχλιμίτζο, που προσπάθησε να πάρει το λόγο και να ρωτήσει τον τότε υπουργό Παύλο Πολάκη.

Ξέχασαν επίσης τον περίφημο Καψώχα και τα σχόλια που έκανε στην «Δεύτερη Ματιά» για ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ας τα θυμηθούμε: «Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη ήταν μία ιδεολογική σάλτσα διανθισμένη με εθνικιστικές αναφορές. Μιλάω για την εμμονή του σε ένα νεοφιλελεύθερο δόγμα ανάλγητο και ακραίο. Μιλάω για τις ιδιωτικοποιήσεις. Ακούγοντας το σύνολο της ομιλίας του το Σάββατο νόμιζα ότι άκουγα τον θεωρητικό του φασισμού, τον Σέρτζιο Πανούτσιο ο οποίος εισήγαγε στοιχεία εθνικισμού στην Ιταλία του Μουσολίνι.»

Αλλά ακόμα και μετά την έξοδο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση, η Κατερίνα Ακριβοπούλου παρέδιδε «μαθήματα δεοντολογίας» από αέρος. 

Έσπευσε να υιοθετήσει άκριτα το δημοσίευμα ενός ακόμη «έγκριτου» της πρώτης φοράς Αριστεράς, του εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, περί δήθεν επίσκεψης του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αρκέστηκε απλά να αναφέρει το γεγονός ότι ο κ. Μαρινάκης διέψευσε τη σχετική είδηση χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τελικώς, χρειάστηκε να περάσει μία ώρα εκπομπής και άλλη μία από την στιγμή που ο εφοπλιστής είχε δημοσιοποιήσει την απάντησή του προκειμένου να τη διαβάσει ολόκληρη στον τηλεοπτικό αέρα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου