Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Άρωμα από Mega «επιστρατεύει» η Κουτσαυτάκη στον ΣΚΑΙ

Äçìïðñáóßá ãéá ôéò ôÝóóåñéò ôçëåïðôéêÝò Üäåéåò, ôçí Ôñßôç 30 Áõãïýóôïõ 2016, óôçí ÃåíéêÞ Ãñáììáôåßá ÅíçìÝñùóçò. (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÓÔÅÖÁÍÏÕ)

Στον σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν προχωρά η Εύη Κουτσαυτάκη στον ΣΚΑΙ, έχοντας πάρει πολλές και σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με το πρόγραμμα του καναλιού στο Φάληρο. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο σταθμός του Γιάννη Αλαφούζου, ρίχνει το βάρος στην μυθοπλασία και την ενημέρωση, ένα μοντέλο που ακολούθησε επί χρόνια με τεράστια επιτυχία το Mega. Στο πλαίσιο αυτό έχουν γίνει ήδη κινήσεις, με την πρόσληψη σεναριογράφων όπως ο Ανδρέας Γεωργίου (Τατουάζ) και ο Αλέξανδρος Ρήγας (Mega). Στόχος της διοίκησης του ΣΚΑΙ, είναι ν’ αρχίζει να φτιάχνει την δική του ταινιοθήκη, εξέλιξη που θα του δώσει μακροπρόθεσμα την δυνατότητα πολλών επαναλήψεων στο πρόγραμμα.

 

Ταυτόχρονα όμως με την μυθοπλασία, η πολύπειρη Εύη Κουτσαυτάκη, ενισχύει και το ενημερωτικό «κομμάτι» του καναλιού, εντάσσοντας στο πρόγραμμα, πρόσωπα που έχουν μεγάλη εμπειρία, αλλά και παρουσία στο Mega. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η επιστροφή στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του Νίκου Στραβελάκη στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.Ο έμπειρος δημοσιογράφος, με 30ετή θητεία σε δελτία θα παρουσιάζει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, το Σαββατοκύριακο.Στο ραδιόφωνο ΣΚΑΪ 100,3, αναλαμβάνει το Κεντρικό Μαγκαζίνο, στις 14.00. Εκτός από τον Στραβελάκη, ενισχυμένη θα είναι η παρουσία και του Δημήτρη Καμπουράκη. Πρόκειται για δύο πρόσωπα που ταυτίστηκαν με τον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΙ.  

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου