Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

H ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος Κοττάκης και το συμβόλαιο της Στάη

Τινάζουν τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ στον αέρα για να δώσουν περί τα 24 εκ ευρώ για τρία χρόνια στον Ιβάν Σαββίδη καθώς βλέπουν ότι το Μακεδονικό έχει κάψει το ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Ελλάδα. Όμως υπάρχει ένα πολύ απλό ερώτημα. Αν τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ κάνουν 8 εκ το χρόνο γιατί δεν τα δίνει ο ίδιος ο κ. Σαββίδης από το Open για να κερδίσει ο ίδιος αντί το κράτος; Σημειωτέον ότι επειδή και κάποιοι άλλοι ιδιοκτήτες ΠΑΕ είναι βολεμένοι από την ΕΡΤ με την περυσινή συμφωνία ποιούν τη νήσσα.

 

 

Και το 2019, η Novasports Running Team συμμετέχει στα δρομικά δρώμενα της Ελλάδας, με τη Nova να συνεχίζει να στηρίζει επικοινωνιακά, αλλά και να λαμβάνει μέρος σε διοργανώσεις που διεξάγονται στη χώρα μας υπό την καθοδήγηση του Captain της, Περικλή Ιακωβάκη.

 

 

Στην ανανέωση του συμβολαίου της Έλλης Στάη, προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες η ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού Open.

 

 

Άνθρωπος που παρακολουθεί τα ονόματα των συντελεστών στις εκπομπές της Δημόσιας Τηλεόρασης, εντόπισε στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, έναν Μανώλη Κοττάκη. Προφανώς και πρόκειται για συνωνυμία με τον διευθυντή της «Ετσίας» Μανώλη Κοττάκη, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόταν να συμμετέχει στην κρατική τηλεόραση του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Στον «αέρα» βρίσκεται το νέο τηλεοπτικό σποτ της Οικογένειας Χριστοδούλου, της εταιρείας χυμών υψηλής διατροφικής αξίας από διαλεγμένα ελληνικά φρούτα.

 

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η εφημερίδα «Έθνος» απαντώντας στις ευθείες βολές του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ενέταξε και στην εφημερίδα του Ιβάν Σαββίδη, στις επτά που αποθεώνουν τον Τσίπρα. Προφανώς ο Τραιανός Χατζηδημητρίου, που εμφανίζεται ως εκδότης του φύλλου, θεωρεί ότι το «Έθνος» διεκδικεί μετάλλιο αντικειμενικότητας.

 

Με ανανεωμένη εμφάνιση και πλουσιότερο περιεχόμενο επαναλανσάρεται το ταξιδιωτικό portal για την Ελλάδα, Greeka.com, το οποίο συμπληρώνει 19 χρόνια παρουσίας με πάνω από 700.000+ επισκέπτες και επαγγελματίες Τουρισμού.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00