Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Παιχνίδια με την Δημοκρατία και τα εθνικά από το e-tetradio

Εκτός από τον απερχόμενο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, φαίνεται ότι τα έχουν «χάσει» τα Μέσα και οι δημοσιογράφοι που επι χρόνια στήριζαν με πάθος το καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δεν εξηγείται διαφορετικά η χθεσινή ανάρτηση που φιλοξενήθηκε στον λογαριασμό του site e-tetradio, που ανήκει στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κανελλοπουλο της «Εφημερίδας των Συντακτών». Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο συγκεκριμένος σε δημόσια ανάρτηση, ζήτησε με αφορμή την ένταση με την Τουρκία, να αναβληθούν επ αόριστον οι εκλογές. Συγκεκριμένα έγραψε: «Το σωστό πάντως είναι αν η κατάσταση με την Τουρκία είναι έκρυθμη να αναβληθούν οι εκλογές επ αόριστον…». Φυσικά μετά από λίγη ώρα και βλέποντας τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η σχετική ανάρτηση, προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αναφέροντας ότι επρόκειτο περι «τρολαρισματος». Ωστόσο όλοι είχαν καταλάβει. Αν στην θέση του e-tetradio, ήταν ένα Μέσο φίλα προσκείμενο στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτακη ή ένας βουλευτής π.χ ο αντιπρόεδρος του κόμματος Αδωνης Γεωργιάδης, από χθες το βράδυ θα είχαμε ακόμη και διάγγελμα από τον Τσίπρα.

 

 

Στην περίπτωση του κ. Κανελλοπουλου, επικρατεί σιωπή για την τεράστια επιπολαιότητα, που θέτει θεμα Δημοκρατίας. Αλήθεια ο κύριος Νικος Παππας, υιοθετεί την άποψη του e-tetradio ότι θα πρέπει να αναβληθούν επ αόριστον οι εκλογές, όπως συμβαίνει στην Βενεζουέλα του Μαδουρο, την οποία επισκέπτονταν με τον δικηγόρο των off Shore Αρτέμη Αρτεμίου; Επίσης αναμένουμε με εξαιρετικά ενδιαφέρον και την θέση της «Εφημερίδας των Συντακτών» έναντι της «πλάκας» που έγινε από τον εκλεκτό συνεργάτη της. Επίσης είναι νωπές οι διώξεις κατά του Παναγιώτη Λαφαζανη, αλλά και εκπροσώπων Μέσων Ενημέρωσης, κατά την διάρκεια της κυβερνητικής θητείας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπου ενεργοποιήθηκε το «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτευματος».

 

 

Επειδή κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει αν πρόκειται περί «πλάκας» η περί άθλιας άποψης που θέτει σε ευθεία αμφισβήτηση την λειτουργία του πολιτεύματος, ήδη οι αρχές θα έπρεπε να είχαν παρέμβει. Γιατί τέτοια δημοσιεύματα δυστυχώς ανοίγουν την όρεξη σε όσους δεν θα ήθελαν την δημοκρατική έκφραση των πολιτών. Ας κρατήσουν την «πλάκα» και τα «τρολαρισματα» για τους εαυτούς τους και για τους πολιτικούς τους φίλους, τύπου Μαδουρο. 

 

Υ.Γ.: Και γιατί όλοι όσοι εκδιώχθηκαν από το καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, να μην έκαναν «πλάκα»; Ποιος έκρινε ότι τα όσα έγραφαν η έλεγαν δεν ήταν «τρολαρισμα;». 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου