Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αυτιάς σε Μητσοτάκη: Ευχαριστώ που μου προτείνατε να κατέβω υποψήφιος

Ο Γιώργος Αυτιάς ευχαρίστησε, σήμερα, δημοσίως τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρόταση που του έκανε να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές.

 

Στο τέλος της σημερινής συνέντευξης που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΝΔ στον ΣΚΑΪ, ο δημοσιογράφος του καναλιού του Φαλήρου είπε στον κ. Μητσοτάκη: «Τώρα που κλείσαμε την κουβέντα, θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, ένα διπλό ευχαριστώ. Σας το οφείλω δημοσίως. Μου κάνατε πρόταση να είμαι υποψήφιος όπου ήθελα και ό,τι άλλο ήθελα. Σας ευχαριστώ πρώτα γι’ αυτό και το δεύτερο, μου δώσατε ένα διαβατήριο ζωής όταν την Μεγάλη Τετάρτη καθίσαμε ο ένας δίπλα στον άλλον και μου είπατε: “Γιώργο δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη μεγάλη αγάπη του κόσμου σε σένα” και ότι εν πάση περιπτώσει η ζωή είναι μπροστά».

 

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκρίθηκε «θα ήσασταν χρήσιμος στο ελληνικό κοινοβούλιο», ζητώντας από τον Γιώργο Αυτιά να είναι «αυστηρός αλλά δίκαιος με την επόμενη κυβέρνηση».

 

 «Πιστεύω θα ήσασταν πολύ χρήσιμος στο ελληνικό κοινοβούλιο αλλά πιστεύω θα είστε ακόμη πιο χρήσιμος στο λειτούργημα το οποίο επιτελείτε, της δημοσιογραφίας και το μόνο που μπορώ να σας ζητήσω είναι να είστε την επόμενη μέρα αυστηρός αλλά δίκαιος με την επόμενη κυβέρνηση και να συνεχίσετε να κάνετε την δουλειά και να απολαμβάνετε τις αγάπες του κόσμου. Νομίζω πως είναι για εσάς η καλύτερη αναγνώριση», είπε χαρακτηριστικά ο Κυρ. Μητσοτάκης. 

 

EUROKINISSI/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

 

«Εάν σας αδικήσω ποτέ ή υπουργό, το τηλέφωνο είναι εδώ», ήταν η απάντηση του Γιώργου Αυτιά που λίγο πριν την αποφώνηση σχολίασε με νόημα «Μπορεί να μη θέλησα να μπω στο κοινοβούλιο, γιατί νομίζω ότι η φανέλα της Εθνικής “έξω” μου πάει περισσότερο».

 

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/fj6jfVbuCCw 
 
 
 
 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου