Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Socialab: Ανέλαβε το SEB MAN #Undefinable Event

Socialab ανέλαβε και οργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, μια μοναδική βραδιά στις 30 Μαΐου στο Peñarrubia, για το λανσάρισμα της νέας ανδρικής σειράς προϊόντων haircare, styling και grooming SEB MAN. Το eventαπευθυνόταν σε όλα τα μέλη του SEB MAN Society, του πρωτοποριακού men’s club για τους ασυμβίβαστους άνδρες του σήμερα, και σε όσους ήθελαν να ζήσουν τη SEB MAN εμπειρία από κοντά.

Η βραδιά είχε διαδραστικό χαρακτήρα, με τον SEB MAN brand ambassador Ελλάδας, barber Σταμάτη Κανελλόπουλο να βρίσκεται επί ποδός, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προκειμένου να επιμελείται τα μαλλιά των παρευρισκόμενων πάνω σε vintage barber chair και να δίνει συμβουλές haircare, styling και grooming στο ανδρικό κοινό του event. Όλοι όσοι έζησαν τη SEB MAN εμπειρία από κοντά, έφυγαν με αναμνηστικές polaroid φωτογραφίες που στο πίσω μέρος τους ανέγραφαν τα ιδανικά προϊόντα περιποίησης για τον καθένα με βάση τις ανάγκες τους, ενώ έλαβαν και τα ανάλογα προϊόντα σε full size συσκευασία.

Την παρουσία στο event έδωσαν και influencers από την digital καμπάνια του SEB MAN, οι οποίοι αποτελούν και τα ιδρυτικά μέλη του SEB MAN Society. Πιο συγκεκριμένα, στο event παρευρέθηκαν οι: Ηλίας Μπόγδανος(τραγουδιστής), Νικόλας Αγγελής (ηθοποιός), Σπύρος Χαμάλης (φωτογράφος), Γιάννης Νικολάκος (μοντέλο).  

Τόσο οι καλεσμένοι όσο και οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα signature SEB MANcocktails της βραδιάς, σε ένα περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο με branded υλικό και φωτογραφικές γωνιές με #undefinable χαρακτήρα.

H βραδιά έκλεισε με ένα δυνατό live concert show, που κράτησε μέχρι το πρωί, από τον SEB MAN Ηλία Μπόγδανο και τους INCO.

#UndefinableEvent

Μάθετε περισσότερα για το SEB MAN στο: www.sebastianprofessional.com/el-GR

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00