Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Το ανατριχιαστικό βίντεο του Λαζόπουλου για τα μέτρα του Κυριάκου Μητσοτάκη που έγινε viral (Vid)

Σε μακρά προεκλογική περίοδο έχει μπει η Ελλάδα μετά τις κάλπες για τις Ευρωκλογές και τις εκλογές για περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ με 9,5 μονάδες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκήρυξε εθνικές εκλογές. Ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Τρίτης σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο την πολιτική επικαιρότητα.

Άλλωστε ο γνωστός κωμικός ηθοποιός έχει αποδείξει ότι διαθέτει πολιτικό λόγο. Κάτι παρόμοιο έκανε και όταν το «Τσαντίρι» μεταδιδόταν από τον ALPHA πριν κάποια δέκα περίπου χρόνια.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκίνησε σχολιάζοντας την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ.

«Και οι δύο θέλουν ΝΔ. Απλώς, η Φώφη θέλει να βγει αυτοδύναμη η ΝΔ για να μην αποφασίσει, ενώ ο Βενιζέλος δεν θέλει αυτοδυναμία για να έχει κάποιον ρόλο να μπει μέσα να κυβερνήσει ξανά. Δύο Φιλιππινέζες που παλεύουν για ποιο πόστο θα έχουν»ανέφερε σχετικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια στην εκπομπή προβλήθηκε βίντεο με δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη όλα αυτά τα χρόνια για απολύσεις στο δημόσιο αλλά και τα ωράρια των εργαζομένων.«Οι Έλληνες παρέδωσαν με χαρά τα κλειδιά της χώρας στην οικογένεια Μητσοτάκη κι αυτό δεν το έκαναν τυχαία» ανέφερε μετά το τέλος του βίντεο ο Λάκης Λαζόπουλος.

πηγή dailymedia.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου