Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Περίεργη ιστορία με το ΣΥΡΙΖαικό thefact.gr – Ανασφάλιστοι εργαζόμενοι και περίεργες ιδιοκτησίες

Μια απίστευτη ιστορία εξελίσσεται με πρωταγωνιστή την ιστοσελίδα thefact.gr. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα η οποία προσλαμβάνει κόσμο χωρίς να το δηλώνει ενώ αποφεύγει να δηλώσει και να πληρώσει εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία. Το ενδιαφέρον όμως ξεκινά από το γεγονός ότι η εν λόγω ιστοσελίδα έχει εγγραφεί στο μητρώο internet που έφτιαξε το δίδυμο Κρέτσο –  Παππάς για να ξεκαθαρίσουν την ήρα από τη στάρι στον συγκεκριμένο κλάδο. Υποτίθεται δε ότι έχουν κάνει και έλεγχο στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα για να την εντάξουν στο μητρώο του διαδικτύου. Στο θέμα παρενέβη η ΕΣΗΕΑ, όπου σε ανακοίνωσή της, ζητά να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις , σχετικά με το εργασιακό καθεστώς, που επικρατεί στο φιλοσυριζαικό site.  «Η εργοδοσία του site ισχυρίζεται ότι έχει ενταχθεί στο μητρώο online media της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με δήλωση της ιδιοκτήτριας ότι απασχολεί πέντε (5) εργαζόμενους».

 

 

Το θέμα είναι πως αν κάποιος μπει στο μητρώο του διαδικτύου θα διαπιστώσει ότι η ιστοσελίδα είναι επίσημα γραμμένη αλλά αυτό είναι απλά μια λεπτομέρεια προκειμένου να αποκρυβεί η παράνομη χορήγηση δημόσιου χρήματος με το νόμο που έχει ψηφίσει η ίδια η κυβέρνηση στην ιστοσελίδα thefact.gr . Και όλα αυτά γιατί η φερόμενη ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας Μαρία Θεοδωροπούλου-Μαντή είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας και η θεματολογία της ιστοσελίδας είναι ένα ατελείωτο λιβανιστήρι στην κυβέρνηση. Όπως καταγγέλλουν δε οι εργαζόμενοι που εξαπατήθηκαν η ιδιοκτήτρια εμφανίστηκε ως Μαρία Παγώνη ή Μαρία Θεοδωροπούλου Μάντη. Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στη Ζιμπάμπουε να εμφανίζεται κάποιος με κάμποσα επώνυμα.

 

 

Σημειώνεται ότι με βάση το μετοχολόγιο του thefact σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι εργαζόμενοι είναι εκτός της κυρίας Μάντη ή Παγώνη ή Θεοδωροπούλου και ο γιος της Παναγιώτης Μάντης άρτι προσληφθείς μόνιμος υπάλληλος της Πυροσβεστικής! Μιλάμε για μια ιστορία, θα ακολουθήσουν κι’ άλλες αντίστοιχες, που εκθέτει ανεπανόρθωτα τους Παππά – Κρέτσο, που στο βωμό της κυβερνητικής προπαγάνδας, έκαναν τα στραβά μάτια, σε ιδιοκτήτες sites, που το μόνο που απασχολούσαν ήταν ο εαυτός τους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00