Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Kaiser: Στον αέρα η νέα τηλεοπτική καμπάνια

Στον αέρα βρίσκεται η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Kaiser, η οποία αναδεικνύει τον premium χαρακτήρα και την εκλεκτή ποιότητα της κορυφαίας μπύρας Pilsner.

Η νέα καμπάνια της Kaiser, μέσα από μια κλασική κινηματογραφική σκηνή, υπενθυμίζει ότι όσοι ξέρουν από μπύρα, μπορούν να αναγνωρίζουν τη διαφορά ανάμεσα σε… μια Μπύρα και μια Kaiser.

Η ταινία, έχοντας ως πηγή έμπνευσης το χαρακτηριστικό motto της Kaiser, «Μπύρα ή Kaiser», εξελίσσεται σε ένα ιδιαίτερο bar, με παρόντες πολλούς γνώστες της μπύρας. Το bar  επισκέπτεται ένας άντρας, ζητώντας να απολαύσει… μια μπύρα! Με την δήλωση αυτή, η ατμόσφαιρα αλλάζει αστραπιαία, με τον bartender και τους θαμώνες να ξαφνιάζονται και έκπληκτοι να περιμένουν τον κεντρικό ήρωα να αντιληφθεί το λάθος του που δεν επέλεξε μια Kaiser, γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε, η Kaiser δεν είναι απλά μια μπύρα! Ο πρωταγωνιστής, με τη βοήθεια των θαμώνων, το αντιλαμβάνεται και ζητά τελικά να απολαύσει την απόλυτη εμπειρία μίας Kaiser.

Η Kaiser, η Νο1 μπύρα Pilsner, ξεχωρίζει για τη μοναδική γεύση της αλλά και την κορυφαία ποιότητα της. Οι 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και 3 προσεκτικά επιλεγμένοι τύποι λυκίσκου που χρησιμοποιούνται για την ζύμωσή της, η αργή ωρίμανσή της, το βαθύ χρυσαφί χρώμα και ο πλούσιος αφρός της είναι οι λόγοι που καθιστούν την Kaiser, κάτι παραπάνω από μία μπύρα.

Όχι απλά… μια μπύρα, αλλά Kaiser!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00