Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Nέα συνεργασία για την Out of The Box

Για πρώτη φορά το Ινστιτούτο Καινοτομίας στην Πολιτική και ο πανευρωπαϊκός θεσμός «Βραβεία Καινοτομίας στην Πολιτική» εκπροσωπείται και στην Ελλάδα, μετά την έναρξη της συνεργασίας του με την Out of The Box PR και εκπρόσωπο της χώρας τον Δημήτρη Ρούλια, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, το Ινστιτούτο ευελπιστεί τόσο στη διάδοση των ιδεών του και την ανάδειξη καινοτόμων έργων, όσο και στην ισχυρή εκπροσώπηση της Ελλάδας στο θεσμό των βραβείων.

Ο θεσμός των Βραβείων Καινοτομίας στηνΠολιτική κάθε χρόνο τιμά τα πιο θαρραλέα και ταυτοχρόνως τα πιο αποτελεσματικά πολιτικά έρgα απ’ όλη την Ευρώπη – σε όλα τα επίπεδα διοίκησης, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέχρι την tοπική αυτοδιοίκηση. Οι υποψηφιότητες αξιολογούνται από μία κριτική επιτροπή που αποτελείται από περισσότερους από 1.000 Ευρωπαίους πολίτες, από περίπου 40 χώρες.

Από το σύνολο των συμμετοχών (το 2017 ήταν περισσότερες από 600) επιλέγονται 80 φιναλίστ και τελικά 8 νικητές σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Η προθεσμία υποβολής προτάσεων είναι η 15η Ιουλίου, ενώ η βράβευση των νικητών θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο, στις 4 Δεκεμβρίου 2019.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00