Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Webinar για το Global Media Charter από την WFA

Σε webinar με θέμα «The Global Media Charter explained: Overview and progress», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Διαφημιζομένων,συμμετείχαν τα μέλη του ΣΔΕ.

Senior στελέχη  της ελληνικής αγοράς που έχουν την ευθύνη θεμάτων Marketing & Media σε εταιρίες μέλη του ΣΔΕ, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους Matt Green, Global Lead – Media & Digital Marketing της WFA, Stephen Chester, Director of Media της ένωσης διαφημιζομένων  της Αγγλίας (ISBA) και Holger Wilcks, CEO της ένωσης διαφημιζομένων της Δανίας (Dansk Annoncørforening) που μίλησαν για την πρόοδο  που έχει σημειωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο για τα θέματα που πραγματεύεται το Global Media Charter, για εξειδικευμένα εργαλεία και για ενέργειες που πραγματοποιούνται σε τοπικό επίπεδο.

«Θεωρούμε ότι η γνώση για τα θέματα που πραγματεύεται το Global Media Charter είναι πολύτιμη για τους διαφημιζόμενους, γιατί η εγρήγορσή τους  μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έχουμε δεσμευθεί ότι η φετινή χρονιά θα είναι αφιερωμένη στο Global Media Charter, με έμφαση στην ενημέρωση και εκπαίδευση των μελών μας», είπε η κ. Νερίνα Κομιώτη, Γενική Διευθύντρια του ΣΔΕ.

Η επόμενη προγραμματισμένη δράση με θέμα το Global Media Charter, είναι το 6ο Digital Session, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου  2019, αποκλειστικά για τα μέλη του Συνδέσμου. Κατά τη διάρκειά του, θα συζητηθούν αναλυτικά οι 3 από τις 8 αρχές του Global Media Charter, που αφορούν σε ad fraud, viewability και μέτρηση και πιστοποίηση από τρίτους.

Το Global Media Charter, ο Παγκόσμιος Χάρτης για τα Διαφημιστικά Μέσα στον οποίο καταγράφονται τα σημαντικότερα θέματα / προβλήματα που απασχολούν τους marketers παγκοσμίως, δημιουργήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Διαφημιζομένων (WFA) για την καλύτερη λειτουργία του ψηφιακού οικοσυστήματος. Ο ΣΔΕ, λόγω της σημαντικότητας του θέματος για την ασφάλεια, τη διαφάνεια, την αποτελεσματικότητα της επένδυσης και την εμπιστοσύνη, έχει ξεκινήσει σειρά δράσεων προβολής και εκπαίδευσης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου