Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Από την Wedia το City Kids Guide

Το City Kids Guide είναι ένα site για το παιδί με ενημερωτικό χαρακτήρα και διπλό ρόλο – λειτουργεί ταυτόχρονα και ως portal και ως directory.

Το φιλικό για τους γονείς αυτό site ανανεώνεται συχνά με αρθρογραφία που καλύπτει θεματολογία για το μωρό, το παιδί, τη μαμά και τον μπαμπά, με τίτλους σχετικά με την ανάπτυξη, την υγεία, την ψυχολογία, καθώς και τις εξωσχολικές δραστηριότητες του παιδιού και τον ελεύθερο χρόνο του.

Παράλληλα, οι γονείς μπορούν να ενημερωθούν και για θέματα σχετικά με την εγκυμοσύνη, την ψυχολογία, τις σχέσεις και τη διασκέδαση, την καριέρα, αλλά και να βρουν συμβουλές για τη διαχείριση οικογενειακών και προσωπικών θεμάτων που μας απασχολούν όλους.

Εκτός από τη λειτουργία του ως portal που φιλοξενεί ποικιλία αρθρογραφίας, το site, κυρίως, αποτελεί ένα μεγάλο directory, έναν κατάλογο παιδικών δραστηριοτήτων στους άξονες της εκπαίδευσης, της διασκέδασης, της υγείας, των διακοπών, προσφέροντας λύσεις για απασχόληση του παιδιού σε επιχειρήσεις όπως ωδεία, σχολές χορού, μαγειρικής, θεάτρου, ρομποτικής, εργαστήρια, προσκοπικά κέντρα, βρεφονηπιακούς σταθμούς και αμέτρητα άλλα σημεία στην πόλη που αποτελούν καταφύγιο ψυχαγωγίας και μάθησης για τα παιδιά.

Το κυριότερο είναι ότι ο επισκέπτης του site μπορεί να αναζητήσει τη δραστηριότητα ή και την επιχείρηση που τον ενδιαφέρει βάσει τοποθεσίας σε ολόκληρη την Αθήνα.

Ο κατάλογος ανανεώνεται συνεχώς με νέες επιχειρήσεις που εκδηλώνουν ενδιαφέρον να εισαχθούν στο City Kids Guide. Ακόμη, στον οδηγό πόλης, οι γονείς βρίσκουν προτάσεις για παιδικές παραστάσεις, βιβλία, αθλητικές δραστηριότητες, εκδηλώσεις, σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα, για να οργανώνουν καλύτερα τις εξόδους τους με τα παιδιά και κάθε μια να είναι εποικοδομητική ως προς την ψυχολογία και τους δεσμούς της οικογένειας.

Για το έργο, η Wedia αξιοποίησε τεχνογνωσία UX, UI, Web Development και τεχνολογίες Drupal. Στις υπηρεσίες της Wedia συμπεριλαμβάνονται το Performance και το Digital Marketing, ενώ έχει Gold Partnership με την Hubspot και εκτεταμένη συνεργασία με την Sitecore

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00