Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Το Project Agora λανσάρει νέα Ad-Experiences

Το Project Agora λανσάρει το Magic Flip και το Magic Quiz, δύο νέα ad-experiences με εγγυημένο engagement (Cost per Engagement).

Το Magic Flip και το Magic Quiz ανατρέπουν τους παραδοσιακούς κανόνες διαφήμισης, παροτρύνοντας τα brands να σταματήσουν τις μαζικές στατικές διαφημίσεις και να αρχίσουν να λένε ιστορίες με έναν τρόπο διασκεδαστικό και προσωποποιημένο. Με το Magic Flip, τα brands ξαφνιάζουν ευχάριστα τους καταναλωτές, καλώντας τους να αλληλεπιδράσουν με το δημιουργικό πριν εκτεθούν σε video ad διάρκειας 6”, μεγιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο την απόδοση σε top of mind awareness και message recall.

Με το Magic Quiz, τα brands βάζουν για πρώτη φορά τον καταναλωτή στο επίκεντρο της ιστορίας τους με τρόπο που ενισχύει το memorability, αυξάνει το message association και δημιουργεί leads. Τα στοιχεία των απαντήσεων που συλλέγονται με το Magic Quiz, προσφέρουν πολύτιμα insights και δυνατότητες microsegmentation για πιο προσωποποιημένη επικοινωνία.

Οι storytelling at scale δυνατότητες του Magic Flip και του Magic Quiz παρέχονται σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας Playbuzz και σε συνδυασμό με τις δυνατότητες στόχευσης και το premium περιβάλλον του Project Agora.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου