Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ν.Δ.: Ποιον φωτογραφίζει ως χρηματοδότη της “Δημοκρατίας”, που “μοιάζει” με την “Αυγή”

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον της εφημερίδας «Δημοκρατία» του Ιωάννη Φιλιππάκη,  εξέδωσε η Ν.Δ., με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, που εμφανίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να έχει δηλώσει ότι όταν έρθει στην εξουσία θα περικόψει το δώρο των Χριστουγέννων. Η Πειραιώς διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο (σ.σ. για άλλη μια φορά την εφημερίδα», χαρακτηρίζοντας το έντυπο: «Δούρειο Ίππος» του ΣΥΡΙΖΑ» που στήνει προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

Μάλιστα για πρώτη φορά το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «χρεώνει» ευθέως τα δημοσιεύματα της συγκεκριμένης εφημερίδας στον «βασικό» – όπως αναφέρει η ανακοίνωση «χρηματοδότη της  τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί σκανδαλωδώς στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ». Για τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, ως «βασικός χρηματοδότης», για τη Ν.Δ., είναι ο μέτοχος του ΟΠΑΠ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το Μέγαρο Μαξίμου.

 

 

Το βασικότερο σημείο στην ανακοίνωση της Ν.Δ., εστιάζεται στο γεγονός ότι ταυτίζει την εφημερίδα «Δημοκρατία» με το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι άλλο από την «Αυγη» «Όσο για τη ‘Δημοκρατία’, ας γνωρίζουν πλέον οι αναγνώστες της ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από την ‘Αυγή’ και τα συριζοτρόλ ως προς τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

 

 

Για την ιστορία και μόνο αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκδότης της «Δημοκρατίας» εκτός από τις στενές σχέσεις που διατηρεί (και δεν τις κρύβει) με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, βρίσκεται πολύ κοντά και με πρόσωπα που δίνουν σκληρό αγώνα κατά της Ν.Δ. και προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο λόγος για τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού Βασιλική Θάνου. Μάλιστα μεταξύ σοβαρού κι’ αστείου δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε: «ότι αν θες να μάθεις τι ετοιμάζει ο Παπαγγελόπουλος, διαβάζεις την προηγούμενη την εφημερίδα «Δημοκρατία»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου