Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Το συγκλονιστικό σκίτσο του Αρκά για την Παναγία των Παρισίων [εικόνα]

Με ένα συγκλονιστικό σκίτσο, ο Αρκάς περιγράφει τα συναισθήματα των Ελλήνων για την πυρκαγιά που κατακαίει την Παναγία των Παρισίων.

 

Ο αγαπημένος σκιτσογράφος, επέλεξε στο σκίτσο της θλίψης να μην βάλει λόγια -είναι περιττά άλλωστε. Ο Αρκάς, έχει σκιτσάρει τον Κουασιμόδο να δακρύζει.

Ο Κουασιμόδος, είναι ο χαρακτήρας του καμπούρη που δημιούργησε ο Βίκτωρ Ουγκώ και χτυπούσε τις καμπάνες του καθεδρικού ναού στο εμβληματικό έργο του η «Παναγία των Παρισίων»

Δείτε το σκίτσο του Αρκά για την Παναγία των Παρισίων

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member