Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Με το μπαστουνάκι της Έλλης… ο Κόκκαλης κατήγγειλε τον Μπερλουσκονισμό

Εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή της Έλλης Στάη στο Open του Ιβάν Σαββίδη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής (εγγονός του αγωνιστή της Αριστεράς) Πέτρος Κόκκαλης. Είπε πολλά και διάφορα, αφού είχε άπλετο χρόνο στην διάθεσή του, με δεδομένο ότι η πάλαι ποτέ μαχητική δημοσιογράφος, απλώς παρακολουθούσε το «μεγαλείο του ανδρός». Ανάμεσα στα πολλά που εξιστόρησε ο κ. Κόκκαλης, είναι και η «αποκάλυψη» περί της ύπαρξης «Μπερλουσκονισμού κάπου στον Πειραιά». Μάλιστα, κατονόμασε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Μπερλουσκονισμό.

 

 

Η κυρία Στάη, έκρινε σκόπιμο απλώς ν’ ακούσει το αφήγημα του καλεσμένου της, αφού δεν μπήκε στον κόπο να τον ρωτήσει, αν όταν ο μπαμπάκας του, είχε Μέσα Ενημέρωσης, ποδοσφαιρική ομάδα (σ.σ. μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο) και εταιρείες που έπαιρναν δουλειές από το Δημόσιο, είχε καταβληθεί από τον «ιό του Μπερλουσκονισμού». Η Έλλη με τα πάλαι ποτέ επιβλητικά μάτια και τις επιθετικές ερωτήσεις, επέλεξε «να κάνει το κουνέλι», όπως λένε και στο χωριό μου. Καμία ερώτηση, για μην χάσει και τον υρμό του παραμυθιού ο νεότερος Κόκκαλης. Με κάτι τέτοιες συνεντεύξεις «πατώνει» το Open, με αποτέλεσμα να πληρώνει, και να πληρώνει και να ξαναπληρώνει ο Ιβάν ο τρομερός. Τι σημασία έχουν όλα αυτά, μπροστά στην ευκαιρία, να βγει κάποιος να την «πέσει» στον Μαρινάκη; Σίγουρα καμία…

Όσοι γνωρίζουν όμως, κατανοούν την δυσκολία που είχε (χθες) η Έλλη, με δεδομένο ότι είναι η καλύτερη φίλη της οικογένειας. Επίσης, έχει περάσει πολλά βράδια παρέα με τον καλεσμένο της, σε στιγμές χαλάρωσης, όπου ο Πέτρος, είναι απολαυστικός, όταν πίνει λίγο παραπάνω. Οπότε, για να μην την αδικούμε, η χθεσινή συνέντευξη είχε αντικειμενική δυσκολία για την 67χρονη δημοσιογράφο.

 

Υ.Γ 1.: Πάντως χθες φάνηκε ότι η εποχή που δέσποζαν τα “μάτια της Έλλης” αποτελεί μια γλυκιά ανάμνηση για το τηλεοπτικό κοινό. Πλέον δεσπόζει το “μπαστουνάκι της Έλλης”, που ενίοτε μετατρέπεται και σε πατερίτσα για τους εκλεκτούς καλεσμένους της.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00