Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Νέα εταιρική ταυτότητα και website για τη Pylones Hellas

H Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με πολύχρονη παρουσία για πάνω από 20 έτη σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, προχώρησε σε επανασχεδιασμό της εταιρικής της ταυτότητας και του website της.

Το νέο σύγχρονο λογότυπο αποτυπώνει τη φιλοσοφία της εταιρίας γύρω από τις τέσσερεις βασικές της αξίες, καινοτομία, αξιοπιστία, αποδοτικότητα και εξειδίκευση, ενώ με το tagline “We got IT” αναδεικνύεται το expertise στο τομέα της.

Η νέα εικόνα συμβαδίζει με τη δυναμική της εταιρίας, καθώς η Pylones Hellas παρουσιάζει σταθερά αυξητική οικονομική πορεία, με το προσωπικό και το πελατολόγιο της να αναπτύσσονται και με τις υπηρεσίες της να εξελίσσονται διαρκώς, προκειμένου να είναι πάντα παρούσα στις ανάγκες των συνεργατών της.

Πλήρως ανανεωμένο είναι και το website της https://www.pylones.gr, παρουσιάζοντας τόσο την προϊοντική γκάμα υπηρεσιών και λύσεων που προσφέρει η εταιρία όσο και την γενικότερη φιλοσοφία της – website launch video -, ενώ τα εταιρικά της νέα αναρτώνται και στη σελίδα της εταιρίας στο LinkedIn.

O κ. Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas, δήλωσε σχετικά με τη νέα ταυτότητα: «Με τη νέα μας εταιρική εικόνα αποτυπώνεται η αίσθηση εμπιστοσύνης που χαρακτηρίζει τη σχέση της Pylones Hellas με τους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια. Με ξεκάθαρες γραμμές και το επικοινωνιακό μήνυμα “We got IT” καλωσορίζουμε τη νέα εποχή ανάπτυξης και εξέλιξης για εμάς και για τους πελάτες μας».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00