Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Νέα σκίτσα του Αρκά για τις υποσχέσεις στη δασκάλα για τα αγγλικά Τσίπρα

Δύο ακόμη σκίτσα του Αρκά για τις υποσχέσεις με τις οποίες προσπαθεί να εξαγοράσει τη δασκάλα του αλλά και για τα αγγλικά του Αλέξη Τσπρα αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Στο πρώτο σκίτσο προσπαθεί να δελεάσει τη δασκάλα με ψεύτικες υποσχέσεις επειδή του έβαλε τιμωρία να γράψει πως δεν θα ξαναπεί ψέμματα.

Στο δεύτερο ο  νεαρός πρωθυπουργός, ως … «επαναστατικό πνεύμα» από μικρός  γράφει με κόκκινη μπογιά «Γκόου μπακ μαντάμ Αγγλικού», κάτι που  μάλλον υποδηλώνει την αρχή του «κακού» για την ευφράδειά του στην αγγλική γλώσσα, ενώ συνδυάζει και την αντίστοιχη φράση στις διαδηλώσεις κατά  της επίσκεψης  Μέρκελ, όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση.

 

55498732_1530723010397189_8759786598503022592_o

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member