Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Η Socialab εγκαινιάζει τη συνεργασία της με το Green Mission της Sunlight

H Socialab, το digital-first advertising agency, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την δράση του Green Mission, μια πρωτοβουλία της Sunlight, δημιουργώντας την καμπάνια «Εσύ, πού νομίζεις ότι την άφησες; Μην το σκέφτεσαι, δράσε!».

Στο πλαίσιο της καμπάνιας η Socialab, συνεργάστηκε με τον καταξιωμένο φωτογράφο Βασίλειο Μιχαήλ, δημιουργώντας μια σειρά φωτογραφιών που απεικονίζουν μπαταρίες οχημάτων εγκαταλελειμμένες σε διαφορετικά φυσικά τοπία. Με αυτόν τον τρόπο η Socialab θέλησε να δείξει, ότι αν αφήσουμε την μπαταρία σε κάποιον που δε φροντίζει για τη σωστή ανακύκλωσή της, τότε αυτή καταλήγει επιβλαβής τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον. Το Green Mission στοχεύει να αλλάξει την νοοτροπία του κοινού και να συμβάλει στην μείωση του προβλήματος.

​Με την καμπάνια αυτή, η Socialab επιτυγχάνει να προκαλέσει την ευαισθητοποίηση του κοινού και να τονίσει τη σημασία της ορθής και υπεύθυνης ανακύκλωσης των μπαταριών μολύβδου-οξέως, ενώ ταυτόχρονα στοχεύει στην ενίσχυση του brand awareness για την δράση του Green Mission, η οποία δεσμεύεται για τη σωστή́ ανακύκλωση όλων των μπαταριών που συλλέγονται με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου