Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Οι μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου στον Σπορ

Το παιχνίδι  ΑΕΚ – Παναθηναϊκός δεσπόζει στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League και εσείς έχετε ραντεβού στους 94,6 από το πρωί.

Όλη τη μέρα τα πάντα κινούνται στο ρυθμό του ντέρμπι μέχρι το pre-game. Συνεχείς συνδέσεις με το ΟΑΚΑ και το πολυάριθμο επιτελείο που θα βρίσκεται εκεί να δίνει το ρεπορτάζ, για να μη χάσετε στιγμή από την σπουδαία αναμέτρηση.

Με την έναρξη του αγώνα, ο λόγος περνάει στους Αλέξη Σπυρόπουλο και Νίκο Κατσαρό που θα περιγράψουν και θα σχολιάσουν το ντέρμπι.

Το πάρτι όμως δεν σταματάει εκεί. Το «τρίτο» ημίχρονο με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και φυσικά επικοινωνία με εσάς μετά τα μεσάνυχτα, θα κρατήσει τη βελόνα σας κολλημένη στους 94,6 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο το Σάββατο δεν έχουμε μόνο ντέρμπι. Η αναμέτρηση Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης ανοίγει την  αυλαία της αγωνιστικής, ενώ όλη η δράση των αγώνων της Basket League, των υπόλοιπων αθλημάτων, αλλά και όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη,  σερβίρονται στο πιάτο σας!

Η δράση συνεχίζεται και την Κυριακή.

Σημαντικές συναντήσεις στη μάχη της παραμονής,  αποτελούν το… ορεκτικό του μενού, με την ΑΕΛ να φιλοξενεί το Λεβαδειακό στις 15:00 και μία ώρα αργότερα τον Απόλλωνα Σμύρνης να υποδέχεται τον ΟΦΗ.

Τα … κυρίως πιάτα σερβίρονται στις 17:15 στην Τούμπα εκεί όπου ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Ατρόμητο και στις 19:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το ματς Ολυμπιακός – Άρης.  Στο μεταξύ, στις 19:00 στη Λαμία η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, η  «GAME ZONE» γεμίζει με όλα τα ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις μέχρι τα μεσάνυχτα, όπου ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές.

 

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, συντονιστείτε εδώ, στους 94,6 για να ακούσετε τα πάντα με τη σφραγίδα του ΣΠΟΡ FM!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου