Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Η Check Point λανσάρει νέο πρόγραμμα συνεργατών

(Kris Tripplaar/Sipa USA/Newscom) A logo sign at an office building occupied by Check Point Software Technologies Ltd., in San Carlos, California on December 6, 2014.

Η Check Point Software Technologies, πάροχος λύσεων κυβερνοασφάλειας, λανσάρει το νέο της παγκόσμιο πρόγραμμα συνεργατών, Check PointS.

Το πρόγραμμα έχει στόχο την επιβράβευση των παρόχων λύσεων για δραστηριότητες που ενδυναμώνουν τις σχέσεις τους με πελάτες και δημιουργούν ευκαιρίες πώλησης, παρέχοντας στους συνεργάτες τους πόρους που έχουν ανάγκη για την επιτάχυνση του ρυθμού των εσόδων από πωλήσεις λύσεων Check Point και την ανάπτυξη ακόμη στενότερων επιχειρηματικών σχέσεων.

Το πρόγραμμα Check PointS αναπτύχθηκε σε στενή διαβούλευση με τους συνεργάτες της εταιρείας, για την εξάλειψη της πολυπλοκότητας που συνδέεται συχνά με την πώληση και υποστήριξη λύσεων ασφάλειας. Το πρόγραμμα επιτρέπει την ευκολότερη, πιο ευέλικτη συνεργασία με τους συνεργάτες, επιβραβεύοντάς τους απευθείας για δραστηριότητες που δημιουργούν πωλήσεις, για την επιτάχυνση των κύκλων πωλήσεων και την παροχή εξειδικευμένης υποστήριξης και πόρων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00