Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Αιχμές και αποκαλύψεις στο Twitter από νυν και πρώην παίκτες του Survivor

«Σε σένα να έδινα εγώ φαγητό; Nα μου κοβόταν το χέρι».

Ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε τα όσα βλέπουμε φέτος στο Survivor All Star, ενώ αποκάλυψε ότι και άλλα παιδιά μέσα έχουν κινητό και ίσως σκάσει και άλλη «βόμβα» σε λίγες ημέρες εκτός από την αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη που θα δούμε απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και σχολίασε: «Όλοι ξέρουμε για όλους παρανομίες που κάνουμε εντός παιχνιδιού. Από κει και πέρα έχει να κάνει με την ηθική καθενός, δηλαδή αν θέλει να πει κάποιος κάτι και να πατήσει επί πτωμάτων για να συνεχίσει. Κι εγώ θα μπορούσα να πω πράγματα για όλους που ήξερα, αλλά δεν ήθελα να προχωρήσω στο παιχνίδι έτσι».

Λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος έκανε μερικές αποκαλύψεις μέσα από το Twitter. Σε διάλογο που είχε με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, τον Τζέιμς Καφετζή και και την Κάτια Ταραμπάνκο αφέθηκαν μερικές αιχμές για τα όσα γινόντουσαν στα προηγούμενα Survivor.

Οι παίκτες αγόραζαν φαγητό και έκλεβαν αλλά είχαν και επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα.

«Καλά αν ασχοληθώ εγώ μαζί σου καήκαμε. Το ότι μια φορά βρήκα τα κορίτσια φαγητό και μου έδωσαν δε σημαίνει ότι έκλεψα. Τουλάχιστον ήταν άνθρωποι. Ενώ εσύ που αγόραζες μήνες, δεν μου έδινες μόνο σε μένα για να πεθάνω και να φύγω από το παιχνίδι. Τι δεν θυμάσαι τα λόγια σου;» έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου στον Άρη Σοιλέδη.

Ο ίδιος απάντησε: «Πάλι ψέματα λες στον κόσμο; Όχι μια φορά, πολλές φόρες, σε παρακαλώ. Σε σένα να έδινα εγώ φαγητό; Nα μου κοβόταν το χέρι! Αλλά να σου θυμίσω ότι σου έδινε ο Σπύρος με τα λεφτά που του έστελναν οι δικοί του. Έλα φιλάκια!», έγραψε και συνέχισε:

«Κάνε λίγο υπομονή Βρισίηδα… Όσο αναφορά την παραγωγή άστο γιατί έχασε την μπάλα φέτος. Το βλέπει όλος ο κόσμος. Όλοι με κινητό και φαγητό» ανέφερε ο ο Άρης Σοιλέδης.

«Δεν ασχολούμαι αλλά με τα ψέματα σου. Εσένα με τα λεφτά που σε έστελνε η Αντωνα μέχρι και τούρτα έσβησες στο survivor» είπε με τη σειρά της εκείνη με τον Τζέιμς Κατετζη να αναφέρει: «Χαχαχα! βρείτε μου έστω έναν που δεν έχει κλέψει φαγητό. Όποιος σας πει όχι, είναι μεγάλος ψεύτης».

«Το λόγο τον έχει η παραγωγή και απέδειξε ποιος έπρεπε να ήταν στο all star και ποιος όχι! Κάτι ξέρει παραπάνω η παραγωγή» έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

 

 

Πηγή okmagazine.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου