Οι επόμενες ημέρες κρύβουν θετικές εκπλήξεις για αυτά τα ζώδια

ζώδια , Οι επόμενες ημέρες κρύβουν θετικές εκπλήξεις για αυτά τα ζώδια

Αυτή η εβδομάδα μάς διδάσκει πολλά με την αυτογνωσία να βρίσκεται στο επίκεντρο. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να επεξεργαστούμε και να λάβουμε υπ’ όψιν αυτήν την εβδομάδα – είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά. Τα καλά νέα είναι ότι τρία ζώδια θα περάσουν πολύ όμορφα, χάρη στην ικανότητά τους να ζουν στο παρόν. Ποια είναι;

Κριός

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω στις 7/12 σας δείχνει το δρόμο της ψυχραιμίας και της ανάλυσης για να βγείτε από επαγγελματικά αδιέξοδα. Μια σημαντική συζήτηση, που θέλετε καιρό να κάνετε, ίσως έρθει στο προσκήνιο – ιδίως κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στους Διδύμους στις 8/12. Σε συνδυασμό με τον κυβερνήτης σας, Άρη σε ανάδρομη πορεία στο ίδιο ζώδιο, έχετε πολλές πιθανότητες να καταλάβετε με περισσότερη σαφήνεια πράγματα που σας φαίνονται ακατανόητα και να κερδίσετε ακόμα και σε διαφωνίες που έμοιαζαν δύσκολες. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε πως οι γύρω σας δεν σας «χρωστούν», γι’ αυτό μην λύνετε το ζωνάρι σας για καβγά με την πρώτη κουβέντα.

Δίδυμοι

Επιτέλους τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους και αυτό είναι κάτι που αγαπάτε όταν συμβαίνει. Όσο «αλλοπρόσαλλους» κι αν σας θεωρούν, αναζητάτε πάντα τον ασφαλή σας χώρο. Ωστόσο, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω στις 7/12 και η Πανσέληνος στις 8 του μήνα που γίνεται ζώδιό σας, σας κάνουν πιο καχύποπτες. Προσπαθήστε να αποφύγετε κουτσομπολιά και σχόλια, ώστε να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά, την οποία αργότερα δεν θα μπορείτε εύκολα να σβήσετε.

Μια αναταραχή μπορεί να βιώσετε αυτή την εβδομάδα, καθώς στο προσκήνιο θα έρθουν βαθύτερες σκέψεις και θα γίνουν αναπάντεχες αλλαγές. Ωστόσο, στο πλευρό σας θα βρεθούν άνθρωποι που σας νοιάζονται και στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε. Παράλληλα, η γοητεία σας «χτυπά» κόκκινο και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία βρίσκεται προ των πυλών. Η αυτοπεποίθησή σας σάς κάνει να έχετε το προβάδισμα στον ερωτικό τομέα.