Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Από την Trebbble το ανανεωμένο app myWind

Στην Trebbble ανέθεσε η Wind τον στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του ανανεωμένου mobile app myWind για Android και iOS για τους συνδρομητές της. Η πρόκληση ήταν να ενοποιηθούν σωστά και με ασφάλεια όλες οι λειτουργίες, ενημερώσεις και υπηρεσίες των συνδρομητών συμβολαίου σε μία εύχρηστη και καλαίσθητη mobile εμπειρία. Η Trebbble δούλεψε μεθοδικά με τις ομάδες της Wind σε κάθε βήμα: σχεδιασμό του mobile application, μελέτη σε βάθος των υπηρεσιών και του αναγκαίου UX/UI design, extensive testing ώστε ο τελικός χρήστης να απολαμβάνει μια συναρπαστική mobile εμπειρία.

Ο Hernmann Riedl της Wind δήλωσε: «Οι ξεχωριστές δυνατότητες που παρέχει το ανανεωμένο myWind app προσφέρουν πάνω από όλα απλότητα, ευκολία και ταχύτητα στους χρήστες συμβολαίου της Wind. Το ανανεωμένο myWind app συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της εταιρείας να καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των πελατών μας κάθε στιγμή».

Ο Θάνος Μακρής, CEO της Trebbble, σημείωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν τα στελέχη της Wind και για το τελικό αποτέλεσμα της συνεργασίας μας, το mobile app myWind που ήδη απολαμβάνουν πάνω από 250.000 χρήστες μηνιαίως. Δώσαμε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, για να επιτύχει η Wind τους στόχους της».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου