Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

H Palo εγκαινίασε τα νέα γραφεία της

Η εταιρεία Palo, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της αυτοματοποιημένης ειδησεογραφίας και των Social Media Analytics, γιόρτασε το απόγευμα της Τρίτης τα επίσημα εγκαίνια των νέων γραφείων της στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Χαβρίου 9, στο Μοναστηράκι.

Τα νέα γραφεία στεγάζουν 18 θέσεις εργασίας και αναπτύχθηκαν με σκοπό την αναβάθμιση της εργασιακής εμπειρίας και με έμφαση σε οικολογικά υλικά και μηχανισμούς εξοικονόμησης ενέργειας. Αισθητικά, υιοθετήθηκε μίνιμαλ προσέγγιση, στα χρώματα του γκρι, πράσινου, μωβ και μπλε, εμπνευσμένα από την ταυτότητα της Palo. Την εκδήλωση τίμησαν πλήθος συνεργατών, πελατών και φίλων της εταιρείας.

Ο CEO και ιδρυτής της Palo Παναγιώτης Τσαντίλας, καθώς και όλη η ομάδα, καλωσόρισαν τους καλεσμένους και τα εγκαίνια εξελίχθηκαν σε βραδιά τόσο διασκέδασης όσο και εποικοδομητικών συζητήσεων για την «επόμενη μέρα». Η Paloservices ολοκληρώνει 10ετή πορεία στον χώρο της καινοτομίας και της τεχνολογίας και συνεχίζει να επενδύει σε προηγμένες τεχνολογίες για την ανάλυση δεδομένων μεγάλου όγκου και την εξαγωγή πολύτιμης επιχειρηματικής γνώσης. Τα εγκαίνια σηματοδότησαν ένα ορόσημο για τη νέα εποχή της εταιρείας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου